FDM Forsikring vinder bedst i test

Forbrugerrådet Tænk har i deres magasin Forbrugerrådet Tænk Penge kåret FDM Forsikring som testvinder i en stor test af bilforsikringer.

FDM forsikring vinder bedst i test på bilforsikring
Medlemsnyt

Er du FDM-medlem, så kan det være en god idé at få et forsikringstjek hos FDM forsikring. For FDMs bilforsikring er igen blevet kåret til Bedst i test af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Testen sammenligner pris, selvrisiko, forsikringsdækningen, kundetilfredshed og sager i Ankenævnet for Forsikring.

”Vi er megastolte over, at FDMs bilforsikring vinder denne test. Det er vigtigt for os, at vi kan tilbyde en billig og attraktiv bilforsikring til vores medlemmer. Bilen er omdrejningspunktet for et FDM-medlemskab, og derfor skal bilforsikring også være en væsentlig fordel for vores medlemmer”, siger Thomas Møller Thomsen, adm. direktør, FDM.

Læs mere om FDM forsikring

Biforsikring skal være en væsentlig fordel for vores medlemmer

Få et forsikringstjek

Alle medlemmer af FDM kan tegne forsikring hos FDM Forsikring. Ligesom med vores øvrige medlemstilbud er forsikring et tilbud til hele husstanden.

Det er muligt at få et forsikringstilbud, selv om du ikke allerede er medlem af FDM. Men for at tegne forsikringen, skal du være medlem.

FDM Forsikring tilbyder dækning af bilen, boligen, familien, kæledyrene og meget mere. Det er muligt selv at sammensætte forsikringen ud fra det, du har brug for.

Beregn din pris på bilforsikringen her:

Få tilbud