• Gratis lånebil - også ved tyveri og totalskade

  • Bliv automatisk elitebilist som 30-årig

  • Få dækket ekstraudstyr op til 70.000 kr.

Vores bilforsikring er billigst i test

Testen sammenligner pris, selvrisiko, dækning, kundetilfredshed og sager i Ankenævnet for Forsikring for 16 forskellige selskabers bilforsikringer.

Beregn din bilforsikring

Din bil er vigtig, det forstår vi bedre end de fleste. Derfor har vi sørget for, at du får en af markedets bedste og billigste bilforsikringer. Prøv selv her.

Beregn din pris

Skræddersy din bilforsikring

Hos os kan du sammensætte din bilforsikring, så den passer til dine behov. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Find din pris med vores bilforsikring-beregner

En bil er som regel en af de større investeringer i livet. Derfor skal den også være ordentligt forsikret, hvis uheldet er ude. Det forstår vi bedre end de fleste. Vi er nemlig Danmarks største interesseorganisation for bilejere med 235.000 husstande som medlemmer. Vi sidder også med i en række råd og nævn – bl.a. Transportministeriets tænketank for persontransport.

Derfor har vi også sørget for, at du får en af markedets bedste og billigste bilforsikringer hos FDM. Du kan sammensætte din bilforsikring, så du får lige præcis den dækning, du har behov for. Med vores bilforsikring-beregner får du altid vist den faste pris for grunddækning og dine tilvalg. Du kan også bruge vores bilforsikring-beregner, hvis du leaser.

Det siger vores kunder om os

Det var en super god oplevelse - OG et endnu mere super tilbud vi fik, så der var slet ingen tvivl. I alt en samlet prisforskel på ca. 6.000 kr. Og en KÆMPE forskel for en ung førstegangs-bilejer på SU. Fantastisk siger jeg bare!
Kamilla Kirstein Haubroe, Lyngby

Tilpas din bilforsikring til dine behov

Du skal som minimum have en ansvarsforsikring til bilen. Det er nemlig lovpligtigt. Du kan dog sammensætte resten af din FDM Bilforsikring, som du vil. Til vores faste lave priser. Men hvordan dækker en FDM Bilforsikring egentlig? Nedenstående er blot eksempler på vores gode standarddækning:

● Den lovpligtige ansvarsforsikring

● Elitebilist som 30-årig – uanset hvor mange år du har kørt

● Tryg Reparation – få en lånebil og garanti på reparationen

● Få dækket ekstraudstyr op til 70.000 kr.

Sikkerhedsudstyr er altid forsikret gratis, da vi gerne vil belønne dig for at prioritere sikkerhed højt. Vi har heller ingen trinsystemer. Vi fastsætter altid din pris efter antallet af skader samt hvordan du gerne vil have, din forsikring skal dække i fremtiden. Med vores bilforsikring-beregner får du altid den samlede pris.

Kaskoforsikring er den mest almindelige del af en bilforsikring. Den dækker alle skader på din bil. Den er ikke lovpligtig ligesom ansvarsforsikringen. Vi anbefaler dog altid, at du har en kaskoforsikring som en del af din samlede bilforsikring.

FDM Bilforsikring gælder i hele Europa

Du er dækket i hele Europa med en FDM Bilforsikring. Vores forsikring gælder i Europa samt de lande uden for Europa, der er tilsluttet ”Grønt kort ordningen”. Med det grønne kort kan du dokumentere, at du har en lovpligtig ansvarsforsikring, når du kører i udlandet.

Har du tilvalgt en kaskoforsikring, har du også automatisk en Redningsforsikring. Den omfatter vejhjælp i udlandet. Så kan du nemt få hjælp, hvis uheldet er ude på bilferien.

En forsikring til både nybegyndere og elitebilister

Vi er en interesseorganisation for alle bilejere – uanset om du ejer eller leaser. Derfor kan du også altid få en god grunddækning og mange fordelagtige tilvalg hos os. Vi kan nemlig tilbyde billige bilforsikringer til både elitebilister og nybegyndere – og du kan selv sammensætte forsikringen.

Sikkerhed i trafikken er vigtig. Det er bl.a. derfor, vi gratis medforsikrer sikkerhedsudstyr. Det handler nemlig ikke kun om at komme fra A til B, når vi kører bil. Vi har også ansvar for både os selv og andre på vejen.

Vi har samlet en række gode råd til, hvordan du kan blive ekstra sikker i trafikken. Følger du dem, er det lige før, du ikke behøver vores bilforsikring – men også kun næsten. Vi har styr på det praktiske og juraen, så du kan slappe af og nyde hverdagen og ferien med markedets bedste bilforsikring i ryggen.

Du kan også få...