Læs det nye Motor

Så er Motor på banen igen. Se alle de nye biler i 2020, find ud af hvad det koster at holde bil i år, og læs stortesten af den nye Skoda Kamiq, der tager kampen op mod de populære små SUV'er.

Forside
Medlemsnyt

Så er årets første udgave af FDMs medlemsblad på vej til din postkasse – hvis det ikke allerede er landet! Og der er godt nyt til dig som bilejer. Det bliver billigere – eller skal vi sige mindre dyrt – at holde bil i år. Og går du og overvejer, om din næste bil skal være en elbil, så viser vores bilbudget, at det i hvert fald ikke er økonomien, der skal holde dig tilbage.

I det nye nummer kan du også læse om:

  • alletiders største bilårgang. Der kommer mindst 60 helt nyt bilmodeller i år. Og der kommer tre gange så mange elbiler som i 2019. Det er rekord!
  • verdens vildeste ekstraudstyr til biler. Der er faktisk bilkøbere, der tilkøber falkejagt-udgaven af en Bentley eller humidor til cigarerne i deres Rolls. 
  • bilernes danmarkskort. Mon ikke du kan gætte, hvor i landet vi har flest trailere? Men hvor har de flest biler pr. indbygger – og hvor er der færrest?
  • stortest af Skoda Kamiq, der kører lige ind i feltet af små SUV'er, som stadig flere danskere køber. Har den plads til familien? Og har familien plads i tegnebogen til at købe Skodaen?
  • brugte dieselbiler. Tør du købe en? Læs vores analyse, før du kigger på brugt dieselbil, hvis den skal være velkommen på alle veje.

Får du først post sidst på ugen, så husk, at du også kan læse Motor på nettet. Motors e-magasin ligger klar, samtidig med at papirudgaven udkommer. Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og tests.

Læs det her

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM