Læs det nye Motor

Så er det tid til et nyt nummer af Motor. Se i den store gruppetest, om en plugin-hybrid er den grønne bil for dig, tag med på en 12-dages køretur Island rundt, og mød Johan Mogensen, der mener, at hans selvkørende Audi kører på en farlig måde.

Motor 2/2020
Medlemsnyt

Et nyt og spændende nummer af FDMs medlemsblad er på vej til din postkasse. Her kan du læse Motors gruppetest af 14 plugin-hybrider – biler der kører på både strøm og benzin. De er spændende, fordi de på hverdagens korte ture kan køre rent og stille som en elbil, men ikke døjer med to af elbilernes svage sider: rækkevidden og evnen til at trække en påhængsvogn. Måske er en af disse biler din indgang til en grønnere bil?

I det nye nummer kan du også læse om:

  • Marianne Feltmann, der er glad ejer af en elbil, men som ikke kan lade den hjemme, fordi hun bor i lejlighed. Motor ser på, hvordan danskere uden egen indkørsel kan få mulighed for at lade sin elbil.
  • en 12-dages kør selv-ferie på Island, der byder på imponerende natur, møder med hvaler og søpapegøjer og en blæsende sejltur nord for polarcirklen.
  • Johan Mogensen, der tidligere har været ude for et trafikuheld, og som derfor købte en Audi med det mest avancerede sikkerhedsudstyr. Nu vil han ikke bruge det selvkørende system, fordi det er skyld i farlige situationer.
  • sommerdæk til SUV'er og hurtige biler. Vi har testet sommerdæk i størrelserne 17 og 18 tommer.

Får du først post sidst på ugen, så husk, at du også kan læse Motor på nettet. Motors e-magasin ligger klar, samtidig med at papirudgaven udkommer. Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test.

Læs det her

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM