Læs det nye Motor fra 3. oktober

Vilde dyr på vejene kan også sidde bag rattet. I Motor 7/2022 ser vi på, hvorfor mange bilister bliver rasende, og hvordan de kan holde hovedet koldt. Vi har også netop lanceret en ny app med bilnyheder, Motor som e-magasin og FDMs podcast Frigear – hent den i dag!

Motor 7/2022
Medlemsnyt

I en ny undersøgelse af vejvrede svarer over halvdelen, at de har oplevet andre, der kørte aggressivt for nylig. 7 ud af 10 svarer, at de selv er kommet op i det røde felt. Det er farligt, men heller ikke sjovt for nogen af parterne. Hvordan undgår du at blive som et vildt dyr bag rattet? Få svaret i Motor 7/2022.

Du kan også læse testen af vinterdæk i to populære størrelser. Her sætter vi fokus på, hvor gode dækkene er, når bilen skal bremse op i vinterføre. Hvis du er i tvivl om, om der er forskel på dæk, så bliver du klogere her.

Stortesten i dette nummer er Kia Niro EV, der er anden generation af den praktiske familie-elbil – er den fulgt med tiden og konkurrenterne? Og så kan du høre om, hvordan ramaskrig er erstattet af fugleskrig ved vores store broer. Her trives dyr og planter nemlig som aldrig før.

Hent Motors nye app i dag!

Vi har samlet alt det gode fra FDM i én app. Her finder du bilnyheder, Motor som e-magasin og podcasten Frigear. Hent FDM-Motor-appen i App Store eller Google Play.

Læs mere om appen

I det nye nummer af Motor kan du også læse om:

  • Årets brugtbil 2022 – se vinderen og få gode brugttip
  • Test af bilens køreassistenter – kører det for dem?
  • Klar til valgkamp? Se, hvad partierne mener om trafik
  • Koldt vejr kan ødelægge nogle dieselmotorer

Magasinet omdeles fra tirsdag d. 4. oktober, men allerede den 3. oktober kan du læse Motors e-magasin på nettet eller i vores nye app. Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM