Læs det nye Motor fra 14. november

”Hold afstand” er et af de bedste køretip, du kan få. Men alt for få gør det, og konsekvenserne er fatale. I Motor 8/2022 stiller vi skarpt på problemet. Mange Teslaer stiller også skarpt – de filmer dig nemlig, når du går eller kører forbi dem. Så læs Motor, før du bevæger dig ud i trafikken.

Motor 8/2022
Medlemsnyt

Uanset om det skyldes utålmodighed eller dovenskab, er der ingen undskyldning for at køre for tæt på bilen foran. Og heller ingen fordel. Alligevel oplever hver anden bilist ofte, at andre kører for tæt på dem. Påkørsler bagfra er ellers skyld i omkring hver sjette dræbte eller alvorligt tilskadekomne i trafikken. Så læs i Motor 8/2022 om, hvordan du let kan holde sikker afstand.

Sikker afstand kan du med fordel også holde til Teslaer – kørende såvel kom parkerede – for de kan optage alt, hvad der foregår rundt om dem. De mange timers video kan hjælpe Tesla-ejeren i tilfælde af f.eks. hærværk, og politiet kan få glæde af dem. Men hvad er egentlig din sikkerhed?

Sikkerhed var også en mangelvare, da Cecilie Kongerslev passede sit arbejde med at bringe særtransporter sikkert gennem trafikken. En bilist gad ikke vente, så han kørte ind i hende – to gange. Hør hendes beretning, og find ud af, hvad der skete med den vrede bilist.

Hent Motors nye app i dag!

Vi har samlet alt det gode fra FDM i én app. Her finder du bilnyheder, Motor som e-magasin og podcasten Frigear. Hent FDM-Motor-appen i App Store eller Google Play.

Læs mere om appen

I det nye nummer af Motor kan du også læse om:

  • Stortest af den nye Opel Astra, der er blevet en dyr og halvelektrisk bil
  • Fordele og ulemper ved at beholde bilen en år mere for at spare penge
  • Sådan bliver både du og din bil klar til vinterføret
  • Hvordan du kan spare mange penge, når du lader i byen

Magasinet omdeles fra tirsdag d. 15. november, men allerede den 14. november kan du læse Motors e-magasin på nettet eller i vores nye app. Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM