Læs det nye Motor fra 20. december

Alt bliver dyrere for tiden, så hvem vil ikke gerne spare, hvor de kan? Se FDMs eksperters bedste tip til, hvor du kan spare på bilen i Motor 9/2022. Og læs om, hvilken af markedets billigste biler der er bedst og billigst i testen af fem biler til 150.000 kr.

Motor 9/2022
Medlemsnyt

Der er mange steder, hvor du kan trimme dit bilbudget for at få lidt luft i økonomien. Læs med, når vi i Motor 9/2022 går bilbudgettet igennem punkt for punkt og finder de steder, hvor du kan spare penge. Intet beløb er for lille – og mange poster kan faktisk frigøre betydelige beløb.

Den bedste måde at spare på er ved at købe en billig bil. Vi tester derfor fem af de billigste biler på markedet. Flere af dem er rigtig fine hverdagsbiler, men der er også nogle, du bør undgå.

Ferien er ikke så sjov at spare på. Men vi har nu alligevel prøvet noget, der kan spare tid og penge – og som giver en spændende oplevelse. Vi tog bilen med på toget fra Hamborg til Innsbruck og byttede timelange køer på Autobahn ud med brætspil og vuggende søvn. Noget for dig?

Og så stiller vi skarpt på et af de stille villavejes små dramaer: sten i vejkanten. Mange steder ligger der store sten foran matriklerne. Nogle gange er det pynt, andre gange er det chikane, der skal holde biler væk. Men det er ofte ulovligt, og hvem hænger på erstatningen efter en ulykke på grund af stenene?

Hent Motors nye app i dag!

Vi har samlet alt det gode fra FDM i én app. Her finder du bilnyheder, Motor som e-magasin og podcasten Frigear. Hent FDM-Motor-appen i App Store eller Google Play.

Læs mere om appen

I det nye nummer af Motor kan du også læse om:

  • Både unge og ældre tager kørekort i elbil – det er nemmere
  • Test af MG 4 – kineseren er billig, men er den for billig?
  • Brugt bil-guide: Familiebil til 120.000 kr. Se, hvad familien valgte
  • Oplev dommedag på nyt museum på Stevns, hvor klinten viser dramaet

Magasinet omdeles fra tirsdag d. 20. december, og fra samme dag kan du læse Motors e-magasin på nettet eller i vores nye app. Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM