Billige elbiler og ferie i fodboldland i Motor 4

Mange vil gerne købe en ny elbil, men har ikke råd. I Motor 4/2024 viser vi flere veje til, hvordan man kan blive elektrisk kørende uden at sprænge budgettet. Du får også tip til ferie i EM-landet Tyskland – uanset om du er til fodbold eller ej.

Forside Motor 4/2024 og to opslag fra magasinet i en iPad
Medlemsnyt

Entrébilletten er dyr, men fornøjelserne er billige. Sådan er det i nogle forlystelsesparker, og sådan er det på elbilmarkedet. Det afholder mange fra at skifte til elbil, også selvom de egentlig er klar. Der er dog flere veje, der fører til drømmen om strømmen – se dem i Motor 4/2024.

En af de elbiler, der har været enormt store forventninger til, er den nye Volvo EX30. Med en startpris på 275.000 kr. er den inden for manges bilbudget. Nu har vi testet bilen for at se, om det er en ægte Volvo, og om prisen holder. Læs stortesten, og få svaret.

Du kan også tage med til de 10 tyske EM-værtsbyer, hvor vi giver inspiration til, hvad du kan opleve, når du ikke ser fodbold. Og så kan du høre om de verbale forulempelser, bilister udsætter tankpasserne for – „tankspasser“ er et af de kreative, men næppe velmente øgenavne.

Hent Motors app i dag!

Vi har samlet alt det gode fra FDM i én app. Her finder du bilnyheder, Motor som e-magasin og podcasten Frigear. Hent FDM-Motor-appen i App Store eller Google Play.

Læs mere om appen

I det nye nummer af Motor kan du også læse om:

  • Guide til god kørsel på genbrugspladsen
  • Hvad gør du, hvis dit bilmærke „dør“?
  • Danskernes dom over deres bil i AutoIndex 2024
  • Test af den nye VW Passat med benzinmotor

Magasinet omdeles fra den 6. maj, og fra samme dag kan du læse Motors e-magasin på nettet eller i vores app. 

Her finder du også et arkiv, så du kan genlæse tidligere artikler og test. Husk, at du skal være logget ind som medlem.

Få besked om, at det nye Motor e-magasin er udkommet. Find Motor-appen under Indstillinger på din mobil, og giv den lov at sende notifikationer. Så får du en besked, når et nyt magasin er online.
 

Læs Motor

Elsker du klassiske biler? Læs om FDMs magasin om klassiske biler, MotorClassic, og bestil abonnement her

Få mest muligt ud af dit FDM-medlemskab – se her, hvilke tilbud, rabatter og oplevelser du kan få som medlem af FDM