Bliv en del af FDMs repræsentantskab

Vær med til at bestemme ruten fremad i Danmarks største interesse- og forbrugerorganisation. Meld dit kandidatur senest 2. september.

Bliv en del af repræsentantskabet
Medlemsnyt

Du kan være med til at bestemme retningen for FDM ved at engagere dig som repræsentantskabsmedlem og komme med idéer og input til FDMs bestyrelse, der sætter kursen for FDM. Repræsentantskabet er FDMs øverste myndighed og er valgt af og blandt organisationens medlemmer.

FDMs organisation består af 10 kredse, der er inddelt i 40 lokalområder. For at stille op til FDMs repræsentantskab skal du opfylde opstillingskriterierne og anmelde dit kandidatur senest 2. september 2024 kl. 12.00.

Der skal i år vælges repræsentantskabsmedlemmer for en fireårig valgperiode i FDMs kredse 4, 6 og 9, der dækker Nord- og Vestsjælland, Fyn og Nordjylland.

Er du interesseret i at stille op til FDMs repræsentantskab, så læs mere om repræsentantskabsvalget, der finder sted 1.-14. oktober 2024, samt om opstillingsproceduren på fdm.dk, eller kontakt FDMs direktionssekretariat på dirsek@fdm.dk

Vil du være med?

De tre af FDMs 10 kredse, hvor der i år afholdes valg, består af følgende kommuner:

KREDS 4: lokalområde 13: Helsingør, Fredensborg, Allerød og Hillerød Kommuner; lokalområde 14: Halsnæs, Frederikssund og Gribskov Kommuner; lokalområde 15: Furesø og Egedal Kommuner.

KREDS 6: lokalområde 19: Odense, Nordfyns og Kerteminde Kommuner; lokalområde 20: Middelfart og Assens Kommuner; lokalområde 21: Svendborg, Nyborg, Langeland, Faaborg- Midtfyn og Ærø Kommuner.

KREDS 9: lokalområde 31: Frederikshavn, Hjørring, Læsø og Brønderslev Kommuner; lokalområde 32: Jammerbugt og Aalborg Kommuner; lokalområde 33: Mariagerfjord, Randers, Vesthimmerlands og Rebild Kommuner.

Vil du læse mere om FDMs historie og organisation?

Siden 1909 har FDM varetaget bilisternes interesser og arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensyntagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.

Læs mere om FDMs historie