Genève 2017: forårsshow med forskellighed

Årets store nyhedsorgie i bilernes verden, Genève-udstillingen, åbner for publikum 9. marts. Ud over en strøm af nye bilmodeller er det også på denne udstilling, der kommer nyheder om nye teknologier, servicetilbud og nye samarbejder i bilverdenen.

Geneve-udstillingen åbner i år for publikum 9. marts.
Nyt om biler

Den årlige biludstilling i Genève excellerer i nyheder i samtlige kategorier fra næsten alle mærker. 2017-udgaven, der åbner for publikum 9. marts, ser ikke ud til at blive nogen undtagelse.

 

Genève-udstillingen anses på mange måder for den mest betydningsfulde i verden, da den finder sted hvert år og foregår på 'neutral' grund.
Genève-udstillingen anses på mange måder for den mest betydningsfulde i verden, da den finder sted hvert år og foregår på 'neutral' grund.

Foruden nyhederne, som nu findes i FDMs Geneve-sektion, kan man bl.a. se den nye Suzuki Swift, Citroën C3 Picasso og Volvo XC60 samt facelift af Mazda 2 og CX-3 og Renault Captur. Renault lover desuden en 'elbils-overrakselse', og Nissan har nyt om Qashqai.

 

Der bliver også første kik på Hyundais kommende brintbil, samme mærkes lille crossover og VW Arteon, en slags afløser for CC, men i virkeligheden en større og helt selvstændig model.

 

De helt eksklusive mærker har ofte også store nyheder i den schweiziske diplomat- og rigmandsby. I år gælder det formentlig McLaren.

Læs mere på den særlige Genève-sektion, som løbende opdateres, indtil udstillingen er slut.