Betingelser for hjulskift og hjulopbevaring

Her kan du læse betingelserne for hjulskifte og hjulopbevaring. Hjulskifte og hjulopbevaring er inkluderet i dit medlemskab, hvis du har FDM Komplet.

12.11 Hjulskifte og -opbevaring

Som en del af din medlemskabspakke har du mulighed for at få skiftet mellem bilens sommer- og vinterhjul (dæk monteret på fælge) og i samme forbindelse få opbevaret det hjulsæt, som ikke benyttes i sæsonen.

Din medlemskabspakke dækker kun én privatbil med en totalvægt op til 3.500 kg. Bilen skal registreres hos FDM i forbindelse med tegning af dit medlemskab for at du kan gøre brug af hjulskifte og -opbevaring.

Det er muligt at få skiftet hjul 1 gang pr. 6 måneder, så længe medlemskabspakken er gældende. Ved opsigelse af medlemskab skal du afhente hjulene indenfor 30 dage. Vælger du ikke at hente hjulene, overgår aftalen til værkstedet, hvorefter du skal afregne direkte med værkstedet for deres fortsatte opbevaring af hjulene.

Evt. kodning af TPMS (Dæktryksovervågning) er ikke inkluderet og afregnes med værkstedet.

Det er muligt under medlemskabspakken at få op til fire hjul opbevaret ad gangen. Hjulbolte og hjulkapsler opbevares ikke.

Udskiftning/opbevaring foregår hos FDMs fordelsværksteder i hele Danmark. Du finder en oversigt over FDMs fordelsværksteder her: fdm.dk/medlemskab/hjulskifte.