FDMs samtykkebetingelser

FDMs samtykkebetingelser

Viden

FDM-koncernen består af Forenede Danske Motorejere, FDM travel A/S og FDM test og bilsyn A/S.

Tilbuddene kan for eksempel vedrøre medlemskab, rejser og transport, test af biler, forsikringer og tilbud fra netbutikken.

FDM-koncernen må kontakte mig via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse.Jeg giver samtidig samtykke til, at selskaberne i FDM må dele mine oplysninger med hinanden, og hver for sig eller i fællesskab bruge oplysningerne til markedsføring rettet mod mig.

Almindelige kundeoplysninger er for eksempel navn, adresse og telefonnummer samt oplysninger om købshistorik, medlemsstatus og medlemsnummer.

Hvis jeg er medlem af FDM, giver jeg også hermed samtykke til at modtage medlemstilbud fra FDM’s samarbejdspartnere via FDM.

Som medlem af FDM har du mulighed for at købe varer og tjenesteydelser med medlemsrabat fra forskellige leverandører, som samarbejder med FDM.

Identiteten på disse leverandører samt udbuddet af varer og tjenesteydelser kan skifte fra tid til anden. Du kan altid læse mere om medlemsrabatter på https://fdm.dk/rabatter.