FDMs samtykkebetingelser

FDMs samtykkebetingelser

FDM består af Forenede Danske Motorejere, FDM travel A/S, FDM test og bilsyn A/S

Dine tilbud kan for eksempel handle om dit medlemskab, rejser, test af biler, forsikringer og tilbud fra FDMs netbutik. 

FDM må gerne kontakte mig via elektronisk post, herunder e-mail og SMS, brev, ekstra tilbud sammen med allerede bestilte varer og/eller telefonisk henvendelse. Jeg giver også samtykke til, at selskaberne i FDM må dele mine oplysninger med hinanden, og hver for sig eller i fællesskab bruge oplysningerne til markedsføring til mig. Almindelige kundeoplysninger er for eksempel navn, adresse og telefonnummer samt oplysninger om tidligere køb, medlemsstatus og medlemsnummer. Hvis jeg er medlem af FDM, siger jeg hermed også ja til at modtage medlemstilbud fra FDMs samarbejdspartnere via FDM. 

Som medlem af FDM har du mulighed for at købe varer og tjenesteydelser med medlemsrabat fra forskellige leverandører, som FDM samarbejder med. Identiteten på disse leverandører og udbuddet af varer og tjenesteydelser kan skifte fra tid til anden. Du kan se de aktuelle samarbejdspartnere på: https://fdm.dk/fordelspartneroversigt
Du kan læse mere om medlemsfordele på https://fdm.dk/vi-tilbyder og se de aktuelle medlemsrabatter på https://fdm.dk/rabatter.