Få rabat til Sommerland Sjælland som FDM-medlem

Sommerland Sjælland - rabat på entré

Nyd en dejlig dag med familie og venner i Sommerland Sjælland, hvor der er plads til at slappe af og slippe legebarnet løs. Få rabat på entré som FDM-medlem.

OBS: Årets sæson 2020 er slut. Sommerland Sjælland åbner op for den nye sæson den 13. maj 2021.

Spar 10% på entré

Medlemspris 225 kr. - normalpris 249 kr.

Børn under 3 år har fri entré

Sådan får du din rabat til Sommerland Sjælland

  1. Du skal købe billetterne gennem FDM, inden du besøger Sommerland Sjælland.
  2. Husk at logge ind for at få din medlemsrabat.
  3. Du kan vælge at printe billetten ud eller vise billetten på din smartphone.
  4. Du skal kunne fremvise dit FDM medlemskort, når du ankommer til Sommerland Sjælland.

 

Find vej

Sommerland Sjælland
Gl. Nykøbingvej 169
4572 Nørre Asmindrup

Find vej til Sommerland Sjælland

Hent appen Mit FDM

Vi har gjort det meget nemmere for dig som medlem at se dine fordele, bestille og få rabatter. Download appen Mit FDM, og få adgang til det hele! Læs mere eller download i App Store eller Google Play.

Forlystelser til alle aldre i Sommerland Sjælland

Pak familien og picnictæppet og tag på en afslappet sjov tur for børn, bedsteforældre og forældre. Lad bilen finde Odsherred, mærk tiden stå stille i den friske luft, og kør til Sommerland Sjælland med god plads omkring jer, så I kan tage den med ro sammen.

Der er et væld af aktiviteter for hele familien i Sommerland Sjælland. Parken har mere end 60 aktiviteter for hele familien.   

 

Minilegeland for de mindste

De mindste kan give sig i kast med Minilegelandet, hvor de har mulighed for at udfordre og prøve grænser af. De kan prøve minigravmaskiner, Solborgen eller Minicowboybyen. Mens de mindste tumler rundt, kan I tage et hvil ved de borde/bænke og græsområder, som ligger nær legepladserne.
De mindste kan også prøve trafikbanen MINI-biler, hvor de kan træne vejskilte og regler, og som vil give de mindste mod på trafikken.

Klatreture og loops for de vovede

De friske kan tage en klatretur i Klatrefidusen, der er hele 10 meter, og som vil få familiens aktivitetsniveau i vejret. I Klatrefidusen har du en sele foran dig i en skinne, hvor du kan bevæge dig ud på forskellige forhindringer som hængebroer, rebbaner og 'gå på line'.

Sommerland Sjælland har også forlystelser, hvor både de yngre og ældre søskende kan få et sus i maven. I looprutsjebanen Vildkatten vil håret komme til at hænge nedad, når I suser gennem loopet. I kan også prøve Det Løse Hjul, som er en form for bil, som drejer rundt om sin egen akse. Det betyder, at du også hele tiden skal orientere dig om placeringen af de øvrige løse hjul på banen.

Sug i maven, klappegeder og lidt til den søde tand

I kan også prøve Sommerland Sjællands Simulator-inator, som tager biografoplevelsen til et helt nyt niveau, når biografen kombinerer 3D med effekter som røg, skum, vand og mulighed for at opleve det frie svæv. Stå ansigt til ansigt med en dinosaur eller mærk g-kræfterne, når du brager afsted med 340 kilometer i timen i en flyvemaskine.

I kan også tage en rolig stund hos de søde dyr på, som bor på Farmen i Sommerland Sjælland. I kan besøge gedefolden med klappegeder, eller I kan hilse på Sommerland Sjællands får, køer, grise, høns og kalkuner. I kan også opleve Kaninøen, hvor kaninerne hopper rundt og har bygget deres helt egne hulesystemer i øen.   
Hvis I har en sød tand, kan I også besøge Bolsjeværkstedet, hvor I kan købe jeres egen bolsjemasse og forme jeres egne slikkepinde. I har også mulighed for at se, hvordan produktionen af bolsjemassen foregår flere gange om dagen.

Danmarks største vandland

Sommerland Sjælland har også Danmarks største vandland, Den Blå Lagune, så husk badetøjet til en dukkert og vilde vandbaner. Til de yngste er der rolige børnebassiner, mens vovehalsene kan kaste sig ud i hele 5 store vandrutsjebaner.

 

Forbruger- og købsinformation

FDM rabatten udløses kun ved online køb hos FDM af entrébillet forud for besøget. HUSK: Dit FDM medlemskort skal medbringes. Du kan læse vores handelsbetingelser her.