Hvornår skal jeg bruge Redningsforsikringen og Grønt kort?

Hvis du får brug for din kaskoforsikring i udlandet

Når din bil er kaskoforsikret gennem FDM Forsikring har du automatisk en Redningsforsikring, der omfatter vejhjælp i udlandet. Inden du tager på afsted på bilferie, er det derfor en god idé at få noteret nummeret som du skal ringe til, hvis nu uheldet er ude.
Du kan også vælge, at medbringe et bevis på din Redningsforsikring, som du kan downloade/printe nederst på denne side, men du behøver ikke medbringe beviset for at få hjælp. Det er nok bare at ringe til 70 11 20 00 (Tryg Vejhjælp).

Hos andre forsikringsselskaber kan du medbringe Det Røde Kort som du kan downloade hos dit forsikringsselskab eller fra SOS Internationals hjemmeside her. Du behøver ikke at medbringe Det Røde Kort fysisk, telefonnummeret til SOS Internationals alarmcentral er nok.

 

Grønt kort - bevis på din ansvarsforsikring udenfor Europa

Det grønne kort er et bevis på, at du har en ansvarsforsikring på din bil. Se her i hvilke lande du skal medbringe det grønne kort Vi samarbejder med Tryg og benytter deres IT løsninger, deriblandt Trygs selvbetjeningsløsning. Ekspeditionstiden er 3-4 hverdage. I højsæsonen kan der dog gå op til 2 uger.

Bestil dit grønne kort her 

Læs vores øvrige spørgsmål og svar her

Download bevis for redningsforsikring her