At køre sammen med naboer, kollegaer eller studiekammerater er godt for pengepungen, for klimaet og for humøret.

I marts sætter FDM og Movia fokus på daglig samkørsel til arbejde og studie i kommunerne Køge, Stevns og Faxe – og sætter præmier på højkant!

Det eneste, du skal gøre for at deltage, er at downloade Ta’Med-appen og køre en samkørselstur til, fra eller i området.

Kør sammen, og vind præmier!

Ud over at du kan spare penge på benzin, hjælpe klimaet og få godt selskab, kan du vinde spændende præmier. Hver tur, du tager med Ta’Med-appen, giver et lod i konkurrencen – uanset om du er chauffør eller passager.

Læs om præmierne og konkurrencebetingelserne nederst på denne side.

​​​Sådan deltager du!

  • Download Ta’Med-appen, og udfyld din profil
  • Find folk, som skal samme vej som dig, i ”Ture”, og aftal at køre sammen
  • Kør sammen!
  • Hver tur, du kører med Ta’Med-appen frem til 31. marts, giver et lod i konkurrencen.

Vi trækker vinderne den 4. april.

Vinderne bliver kontaktet gennem Ta’Med-appen, så husk at udfylde dine oplysninger med kontaktinformation.

Fordel for dig med Ungdomskort eller Pendlerkort!

Med dit Ungdomskort eller Pendlerkort har du to ture om dagen på op til 35 km inkluderet – enten til ture direkte til din destination eller i kombination med bus og tog.

Ta’Med-appen beregner pris, mødesteder og kombination til og fra en station, hvis det kan hjælpe dig hurtigere frem.

Skal din virksomhed have en klub på Ta’Med?

Med en klub er det nemt at finde kollegaer i Ta’Med-appen og se, hvor mange kilometer I kører sammen!

Skriv til tamed@fdm.dk, og opret en klub allerede i dag. Det er gratis at oprette din virksomheds samkørselsklub i marts.

Ta'Med er FDMs grønne samkørsels-app, der gør det nemt for dig at få glæde af alle de gode fordele ved at køre sammen med en anden, når du f.eks. skal til og fra din arbejdsplads eller dit studie.

Læs mere om Ta'Med

Præmier og konkurrencebetingelser:

Lodtrækningen gælder kun blandt samkørselsture til, fra og i Køge-, Faxe- og Stevns Kommuner, der er gennemført i Ta’Med-appen i marts. Vi trækker lod den 4. april 2023, og kontakter vinderne direkte via chatten i Ta'Med samt via den oplyste e-mailadresse i appen. Præmierne, der udloddes, er: 1 stk. rejsegavekort på 5000 kr. til FDM Travel (gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato – kan ikke ombyttes til kontanter), 3 stk. brændstofgavekort a’ 500 kr. til OK-tankstationer (gyldigt i mindst 3 år fra udstedelsesdato – kan ikke ombyttes til kontanter), 3 stk. gavekort a’ 500 kr. til Salling Groups danske butikker (gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato – kan ikke ombyttes til kontanter) og 10 stk. et års FDM-medlemskab af typen "Køreklar" (udløbsdato er 3 år, fra du får besked om, at du har vundet, og kun benyttes til at tegne nyt medlemskab. Er du allerede medlem af FDM, kan du give præmien videre til en person efter eget valg). Der kan kun vindes en præmie pr. person. Gevinstchancen ved 100 deltagere er 17/100. Dine personlige oplysninger bliver anvendt og behandlet i overensstemmelse med FDMs privatlivspolitik, herunder til at kontakte dig. Minimumsalder for at deltage er 15 år.

Kampagnen, Vi kører sammen i marts, er et samarbejde mellem FDM og Movia.