• Formidlet af WIA på vegne af QBE
Skal du sælge din bil? FDM Reparationsforsikring

Skal du sælge din brugte bil?

Vil du øge interessen for din bil på brugtbilsmarkedet og sælge den til en potentielt højere pris? Så kan det være fornuftigt at forsikre den med en FDM Reparationsforsikring.
Bedre salgspris
Tryg bilhandel
Frit værkstedsvalg

Hvad er din bil værd?

Når bilen skal sælges, kan salgsperioden føles lang, og prisen skal sommetider justeres nedad. Det kan blive nemmere at sælge din bil, og det muliggør en højere salgspris, hvis du medsælger en reparationsforsikring.

Med en FDM Reparationsforsikring vil den kommende bilejer undgå uforudsete udgifter til bilreparationer, da forsikringen dækker mange elektroniske og mekaniske nedbrud på bilen. Der er ingen selvrisiko på forsikringen, ingen begrænsning på antallet af enkeltskader (samlet beløb må dog ikke overstige bilens værdi) og ingen begrænsning på reparationens størrelse. Alt dette gør, at bilen bliver mere attraktiv for en potentiel køber.

Forsikring ved køb eller salg af brugt bil

3 gode grunde til at vælge FDM Reparationsforsikring

Herunder finder du nogle af de vigtigste grunde til at investere i en forsikring mod mekaniske og elektroniske fejl.

Salg af bil med FDM Reparationsforsikring

57% frygter skjulte fejl og mangler, når de køber brugt bil

En Voxmeter-undersøgelse foretaget af FDM i 2023 viser, at over halvdelen af de adspurgte frygter, at der er skjulte fejl og mangler, når de skal købe en "ny" brugt bil. Denne frygt besværliggør mange bilsalg, og det er i grunden ærgerligt, hvis bilen ikke fejler noget og tværtimod er 100% salgsklar.

Har du en reparationsforsikring på din bil, får potentielle købere en vis sikring imod uforudsete udgifter. Forsikringen er helt uden selvrisiko og dækker mange elektroniske og mekaniske nedbrud. Derudover er der frit værkstedsvalg, så enhver du sælger bilen til, kan benytte sit lokale værksted.

Voxmeter-undersøgelsen viser også, at ca. 40% af de adspurgte enten har købt en brugt bil inden for de seneste tre år eller har i sinde at købe en brugt bil inden for det næste år. Selvom frygten for fejlkøb eksisterer hos mange, er behovet for en brugt bil alligevel stort.

Er din brugte bil reparationsforsikret, når den skal sælges, kan interessen for netop din bil øges med forsikringen som et ekstra salgsargument. Det giver dig potentielt en fordel på brugtbilmarkedet.

FORSIKRINGSCERTIFIKAT
FDM Reparationsforsikring

Når du køber FDM Reparationsforsikring til din brugte bil, modtager du et forsikringscertifikat (det, du normalt vil kende som en police). Denne skal du gennemlæse og gemme, så du kan genfinde den, hvis du får brug for dækning af en eller flere bilreparationer.

Bag på forsikringscertifikatet står der også, hvad dit valgte værksted skal gøre i forhold til skadeproces.

Når bilen er solgt: Husk at udfylde ejerskifte-formularen med bilens nye ejer, når handlen er gået igennem.

FDM Forsikringscertifikat - reparationsforsikring

Vil du vide mere om FDM Reparationsforsikring?

Se videoen og find ud af, hvordan vores forsikring kan være til stor gavn for dig i forbindelse med salg af din brugte bil. Vil du læse mere om forsikringen, før du er klar til at købe den, kan du finde mere specifik information i linket herunder.

Læs mere

WIA - lilla baggrund
 • Formidlet af WIA på vegne af QBE

 • QBE logo – FDM Reparationsforsikring

  Forsikringsselskab

  Koncern-adresse:
  Boulevard du Régent 37
  BE 1000, Bruxelles, Belgien

  QBE Danmark CVR: 3980098

 • WIA logo – FDM Reparationsforsikring

  Dansk forsikringsformidler for
  FDM Reparationsforsikring

  Kundeservice E-mail:
  Reparationsforsikring@wia.dk

  Koncern-adresse:
  Rundforbivej 303
  2850 Nærum

  WIA CVR: 35419136