FDM Bilforsikring

 

FDM formidler billige og testvindende forsikringer til sine medlemmer. Du kan blive medlem af FDM, når du bestiller dine forsikringer.

Få en billig, testvindende forsikring

En bil er som regel en af de større investeringer i livet, og den skal være ordentligt forsikret, hvis uheldet er ude. Med en FDM Bilforsikring kan du være sikker på at få de vigtigste dækninger til faste lave priser.

Derfor har Forbrugerrådet Tænk Penge også kåret FDM Bilforsikring som Bedst i test i 2018, 2019 og 2020 – vi giver dig adgang til den billigste og bedste bilforsikring til både benzin-, diesel- og elbil.   

Testen sammenligner pris, selvrisiko, dækning, kundetilfredshed og sager i Ankenævnet for Forsikring.

Muligheden for markedets måske billigste forsikringer, kræver medlemskab hos FDM. Du kan melde dig ind samtidig med, at du køber din forsikring.

Du får første års medlemskab til 0 kr., herefter koster det årligt 660 kr. Dit FDM-medlemskab giver bl.a. adgang til masser af rabatter til din bil, en gratis nummerpladeforsikring samt teknisk og juridisk rådgivning.  

Køb din bilforsikring online

Først skal du indtaste oplysninger om dig og din bil. Herefter får du prisen på din bilforsikring, som du har mulighed for at købe med det samme.

Du kan sammensætte din bilforsikring, så du får lige præcis den dækning, du har behov for. Uanset alder får du en billig bilforsikring med de vigtigste dækninger.

Køb forsikring online

 

Gode fordele med FDM Bilforsikring

Ansvarsforsikringen er lovpligtig og er grunddækningen i FDM Bilforsikring. Kaskoforsikringen dækker skader på din bil. Kaskoforsikringen har mange gode fordele, som du altid får med, eksempelvis:

  • gratis lånebil
  • nummerpladeforsikring uden selvrisiko
  • redningsforsikring i udlandet

Vi har også en række attraktive tilvalg, bl.a.:

  • parkeringsskade - undgå selvrisiko, hvis du holder lovligt parkeret og bliver påkørt
  • vejhjælp - få hjælp i Danmark og Europa, reparation og hjælp ved akut sygdom
  • førerforsikring - sørg for at føreren af din bil er dækket, hvis der sker noget

Læs mere om dækning

Derudover er sikkerhedsudstyr altid forsikret gratis, da vi gerne vil belønne dig for at prioritere sikkerhed højt. Hvis du skal over grænsen med din bil, så er du også dækket i hele Europa med en FDM Bilforsikring. Vores forsikring gælder også de lande uden for Europa, der er tilsluttet "Grønt kort ordningen". Med det grønne kort kan du dokumentere, at du har en lovpligtig ansvarsforsikring, når du kører i udlandet.

Derfor kan du altid føle dig tryg med en FDM Bilforsikring i ryggen. Hvis uheldet er ude, får du hurtig hjælp , og du anmelder nemt din skade online.

Køb forsikring online

Det siger vores medlemmer om os

Det var en super god oplevelse - OG et endnu mere super tilbud vi fik, så der var slet ingen tvivl. I alt en samlet prisforskel på ca. 6.000 kr. Og en KÆMPE forskel for en ung førstegangs-bilejer på SU. Fantastisk siger jeg bare!
Kamilla Kirstein Haubroe, Lyngby

FDM Bilforsikring er til alle bilister

FDM er en interesseorganisation for alle bilejere – uanset om du ejer eller leaser. Derfor kan du også altid få en god grunddækning og mange fordelagtige tilvalg hos FDM Forsikring. Hos FDM formidler vi nemlig en billig bilforsikring til både elitebilister og nybegyndere – og du kan selv sammensætte forsikringen.

*Redningsforsikringen dækker kun i Europa indtil Ural-bjergene samt Israel, Marokko, Tunesien, Tyrkiet og Iran.

Har du spørgsmål til forsikring?

Vi sidder klar ved telefonen eller på mail, hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp.

Kontakt os

Du kan også få...