Bilforsikring

 

Har du spørgsmål til forsikring?

Vores kundeservice sidder klar på telefon 33 91 66 88 på følgende tidspunkter:

Mandag til torsdag kl. 8-21
Fredag kl. 8-18
Lørdag kl. 9-16

Du kan også udfylde vores formular og blive ringet op, når det passer dig.

Ring mig op

FDM formidler billige og testvindende forsikringer til sine medlemmer. Du kan blive medlem af FDM, når du bestiller dine forsikringer.

Få en billig, testvindende forsikring

En bil er som regel en af de større investeringer i livet, og den skal være ordentligt forsikret, hvis uheldet er ude. Med en FDM Bilforsikring kan du være sikker på at få de vigtigste dækninger til lave priser. 

Derfor har Forbrugerrådet Tænk Penge også kåret FDM Bilforsikring som Bedst i test de sidste 4 år i træk – vi giver dig adgang til den bedste bilforsikring til både benzin-, diesel- og elbil. Læs mere om FDM Bilforsikring til elbil.  

Forbrugerrådets test sammenligner pris, selvrisiko, dækning, kundetilfredshed og sager i Ankenævnet for Forsikring.

Muligheden for markedets måske billigste forsikringer, kræver medlemskab hos FDM. Du kan melde dig ind samtidig med, at du køber din forsikring.

Du får første års medlemskab til 0 kr., herefter koster det årligt 660 kr. Dit FDM-medlemskab giver bl.a. adgang til masser af rabatter til din bil, en gratis nummerpladeforsikring samt teknisk og juridisk rådgivning.  

Hvad koster FDM Bilforsikring?

Der er forskellige faktorer, der spiller ind, når vi skal udregne prisen på din FDM Bilforsikring. Prisen på en bilforsikring beregnes ud fra:

 • Antal kilometer du kører om året
 • Din alder
 • Bilen der skal forsikres
 • Din adresse
 • Hvor mange års anciennitet du har
 • Hvor mange eller få skader, du tidligere har haft

Prisen vil dog afhænge af den bilforsikring, som du vælger, eksempelvis ansvar- eller kaskoforsikring. Prisen vil også afhænge af, om du vælger nogle tilvalgsdækninger. Du kan fx få vejhjælp til kun 349 kr. om året. Du kan også tilvælge fx parkeringsskade eller glasskade til en lav pris.  

Når du er fyldt 30 år, bliver du automatisk elitebilist, og hvis du har kørt uden skader i tre år, får du den billigste bilforsikring. 

Beregn din FDM Bilforsikring og se pris eller ring til os på 33 91 66 88 for at få et skræddersyet tilbud.

Bilforsikring med månedlig betaling

Du kan vælge at betale for din bilforsikring hver måned i stedet for én gang om året. Så kan du selv bestemme, hvordan du vil fordele dine penge.

"Ung bag rattet"

Har du hjemmeboende børn? FDM Forsikring kan tilbyde “Ung bag rattet”, der er en tilvalgsdækning til din bilforsikring og dækker, hvis dit barn under 26 år, fører bilen . Du undgår i disse situationer at skulle betale for en ekstra selvrisiko.  

Derudover kan børn i din husstand også få en billigere førstegangsforsikring, da børn optjener erfaring i op til 3 år, når de låner bilen.

Det betyder, at 17-årige fremover kan begynde at optjene erfaring i det år, hvor de har en ledsager i bilen. På den måde kan de få en billigere forsikring, når de selv skal have deres første bil forsikret hos FDM Forsikring.

Hvad koster FDM Bilforsikring for unge?

Bilforsikring kan være en stor udgift, hvis man er ung og/eller studerende og ikke har et særligt stort rådighedsbeløb om måneden. 

Men uanset om du er 18 eller 25 år gammel, kan vi selvfølgelig også tilbyde bilforsikringer med præcis samme gode dækning til en lav pris. 

Der er dog forskellige faktorer, som bestemmer, hvor billige bilforsikringer unge kan få. Det er generelt lidt dyrere at købe bilforsikring, når man er under 30 år grundet manglende erfaring bag rattet. Derudover vil fx din bil samt adresse også afgøre, hvor meget du skal betale i bilforsikring.

Derfor vil prisen på din bilforsikring som studerende afhænge af din alder samt år med egen bil og ikke selve din status som studerende. Jo mere erfaring du har, jo billigere vil din bilforsikring være som studerende. 

Når man fylder 30 år, bliver man hos FDM Forsikring dog automatisk elitebilist, uanset om man har haft bil tidligere. Så falder din bilforsikring automatisk i pris, hvis du ikke har haft nogen skader i tre år. 

Bonus fra Tryghedsgruppen

Som kunde i FDM Forsikring, er du medlem af TryghedsGruppen. Derfor har du mulighed for at få udbetalt bonus på typisk 5 – 8 % - uanset hvor mange forsikringer du har hos FDM Forsikring.

I 2022 får kunderne udbetalt 8 % i bonus af det, de betalte for deres forsikringer sidste år.

Beregn og køb din bilforsikring online

Først skal du indtaste oplysninger om dig og din bil. Herefter får du prisen på din bilforsikring, som du har mulighed for at købe med det samme.

Du kan sammensætte din bilforsikring, så du får lige præcis den dækning, du har behov for. Uanset alder får du en billig bilforsikring med de vigtigste dækninger.

Køb forsikring online

 

God dækning og fordele med FDM Bilforsikring

Ansvarsforsikringen er lovpligtig og er grunddækningen i FDM Bilforsikring. Ansvarsforsikringen dækker, hvis du gør skade på andre eller deres ting. Kaskoforsikringen dækker skader på din bil. Kaskoforsikringen har mange gode fordele, som du altid får med, eksempelvis:

 • gratis lånebil, når du får skader – også hvis bilen totalskades eller stjæles  
 • nummerpladeforsikring uden selvrisiko
 • redningsforsikring i udlandet

Vi har også en række attraktive tilvalg, bl.a.:

 • parkeringsskade - undgå selvrisiko, hvis du holder lovligt parkeret og bliver påkørt
 • vejhjælp - få hjælp i Danmark og Europa, reparation og hjælp ved akut sygdom
 • førerforsikring - sørg for at føreren af din bil er dækket, hvis der sker noget

Læs mere om dækning

Derudover er sikkerhedsudstyr altid forsikret gratis, da vi gerne vil belønne dig for at prioritere sikkerhed højt. Hvis du skal over grænsen med din bil, så er du også dækket i hele Europa med en FDM Bilforsikring. Vores forsikring gælder også de lande uden for Europa, der er tilsluttet "Grønt kort ordningen". Med det grønne kort kan du dokumentere, at du har en lovpligtig ansvarsforsikring, når du kører i udlandet.

Derfor kan du altid føle dig tryg med en FDM Bilforsikring i ryggen. Hvis uheldet er ude, får du hurtig hjælp, og du anmelder nemt din skade online.

Køb forsikring online

Det siger vores medlemmer om os

Det var en super god oplevelse - OG et endnu mere super tilbud vi fik, så der var slet ingen tvivl. I alt en samlet prisforskel på ca. 6.000 kr. Og en KÆMPE forskel for en ung førstegangs-bilejer på SU. Fantastisk siger jeg bare!
Kamilla Kirstein Haubroe, Lyngby

FDM Bilforsikring er til alle bilister

FDM er en interesseorganisation for alle bilejere – uanset om du ejer eller leaser. Derfor kan du også altid få en god grunddækning og mange fordelagtige tilvalg hos FDM Forsikring. Hos FDM formidler vi nemlig en billig bilforsikring til både elitebilister og nybegyndere – og du kan selv sammensætte forsikringen.

*Redningsforsikringen dækker kun i Europa indtil Ural-bjergene samt Israel, Marokko, Tunesien, Tyrkiet og Iran.

Har du spørgsmål til forsikring?

Vi sidder klar ved telefonen eller på mail, hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for hjælp.

Kontakt os

Du kan også få...