FDM Husforsikring

Dit hjem er i sikre hænder med en FDM Husforsikring.
Vær godt dækket, hvis du får skade på hus eller have.

  • Få dækket både dit hus og din have

  • Vælg 0 kr. i selvrisiko - også ved skybrud

  • Få hjælp til at begrænse eller hindre skader

Beregn din husforsikring

Du får markedets bedste forsikring til både hus og have, der sikrer dig imod alt fra brand- og stormskader til skjulte rør- eller kabelskader. Og meget mere.

Beregn din pris

Få et tilbud

Dit hus er meget værd, og derfor er en husforsikring hos FDM Forsikring en rigtig god idé. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Forsikringer er vigtige for os, da det drejer sig om at sikre dig og din familie bedst muligt. Vores husforsikring dækker både hus og have, samtidig med at du kan vælge en selvrisiko på 0 kr. – også ved skybrud.  Der er mulighed for ekstra tilvalg, hvis du har særlige behov, der skal dækkes.

Ingen grund til bekymring med en FDM Husforsikring

Et hus er en af de største investeringer, vi laver i livet. Det er meget værd, og vi bruger både tid og penge på at vedligeholde det. Derfor er en husforsikring en rigtig god ide, hvis der sker noget uforudset. Så er du nemlig godt og ordentligt dækket ind.

Med vores husforsikring er du sikret mod alt fra brand- og stormskader til skjulte rør- og kabelskader. Med vores solide grunddækning er der aldrig grund til bekymring. Vi er nemlig med dig hele vejen, hvis uheldet er ude.

En husforsikring med god grunddækning

Hos FDM får du en solid grunddækning. På den måde er du ekstra godt dækket, selvom du ikke vælger tilvalgsdækninger. Grunddækningen i en FDM Husforsikring indeholder dækninger, der ofte er tilvalg hos andre forsikringsselskaber. Grunddækninger hos FDM:

● Brandskade – dækker skader efter bl.a. brand, lyn, kortslutning og el-skader

● Stormskade m.m. – dækker fx storm- og skybrudsskader samt anden pludselig skade

● Ansvar og retshjælp – dækker udgift til advokat ved uenigheder med håndværker om forkert udført arbejde

● Udstrømning – skader fra installationer, hvor det pludselig strømmer med bl.a. vand og olie

● Skjult rør-, kabel- og stikledningsskade – dækker utætheder i kloakrør ud til vejen samt i ledninger og kabler til f.eks. varme, gas og el

● Glas- og sanitetsskade – brud på glas og sanitet som f.eks. vinduer, kogeplader og toilet

● Tyveri og hærværk – dækker skader som følge af tyveri og hærværk

Hvordan dækker en FDM Husforsikring helt præcist? Det kan du få svar på i linket, hvor du også finder mere uddybende forklaringer på alle grunddækningerne. Bolighjælp er f.eks. altid inkluderet. Med bolighjælp kan du bl.a. få hjælp til at hindre eller begrænse skade – f.eks. ved fældning og bortskaffelse af træer, der er ved at vælte ned i dit hus.

Vælg de rette tilvalg til dine behov

Trods den solide grunddækning, tilbyder vi nogle tilvalg, som du nemt kan vælge, hvis du har behov for det.

Dine tilvalgsmuligheder er:

● Udvidet vandskade – dækker fx vandskader efter nedbør, hvor vandet trænger ind i huset. Opstigende grund- og kloakvand samt udsivning fra synlige installationer fx en radiator.

● Kosmetiske forskelle – dækker 50% af udgifterne til udbedring af kosmetiske forskelle mellem de skadede og de ubeskadigede fliser efter en skade.

● Mere tryghed – reparation efter skadedyr, funktionsfejl på hvidevarer og tyveri og hærværk på byggematerialer.

● Svamp og insekt – dækker skader på træværk efter insekt- eller svampeangreb.

● Råd – dækker rådskader på træ efter svampe eller bakterier.

Du kan se de fulde dækninger for hvert tilvalg direkte i prisberegneren. Du kan også se dem i betingelserne for husforsikringen, hvor du kan læse alt om forsikringen.

Få en rottespærre

Hvis du køber alle tilvalgsdækninger på husforsikringen, følger der en rottespærre med, som vi installerer hos dig – den nedbringer risikoen for, at rotter kan komme ind i dit hus. Se her, hvordan en rottespærre fungerer.

Få ekstra rabat på dine forsikringer

Med en FDM Husforsikring er du godt dækket, hvis der skulle ske skader på dit hus eller have. Vi har nemlig forsikringer til alle dele af livet – se alle forsikringer her.

Samler du tre eller flere udvalgte forsikringer hos os, får du endnu stærkere dækninger, rabatter på udvalgte tilkøb og en lang række automatiske fordele. Det er en del af det, vi kalder FDM Forsikring Ekstra.

Du kan også få...