Hvad er en rottespærre?

Rotter er et stigende problem i Danmark. Med en rottespærre installeret i kloakken kan du holde rotterne ude af dit hus. Vælg Superpakken, når du forsikrer dit hus, så følger der en rottespærre inklusiv installation med.

Vælg Superpakken og få en rottespærre med

Når du skal forsikre dit hus så vælg Superpakken. Her får du en rottespærre inklusiv montering af vores autoriserede samarbejdspartner, KloakTek.

Ved installation af rottespærren

  • Afklar med kloakfirmaet, hvilken brønd, du ønsker at få monteret rottespærre i
  • Dækslet til brønden skal være synligt og frit tilgængeligt ved installeringen
  • Det er en forudsætning for installationen, at kloakfirmaet kan montere rottespærren direkte i kloakledningen, og der ikke skal laves modifikationer på selve afløbet inden montering.

Tjek din rottespærre

Du bør med jævne mellemrum tage dækslet af brønden og tilse rottespærren.

Hvis der er mindre ophobninger af papir eller efterladenskaber ved rottespærrens åbning, kan disse ofte fjernes ved at spule rottespærren med haveslangen eller ved at kaste en spand vand ned i brønden.

Vi anbefaler, at en autoriseret kloakmester yder service på rottespærren mindst én gang om året. Her bliver rottespærren rengjort, testet og eventuelle defekte dele bliver skiftet ud.

Få et tilbud

Dit hus er meget værd, og derfor er en husforsikring hos FDM Forsikring en rigtig god idé. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud.

Få et tilbud