FDM Indboforsikring

Hverdagen er fuld af uventede hændelser. Med en indboforsikring fra FDM Forsikring er du godt dækket mod skader og tyveri.

  • Ingen øvre forsikringssum

  • Dækker hele familien i husstanden

  • Dækker ved indbrud i din bil

Beregn din indboforsikring

Med en FDM Indboforsikring er du godt dækket, hvis uheldet er ude. Sammensæt indboforsikringen, så den passer til dit liv og dine behov.

Beregn din pris

Få et tilbud

FDM Indboforsikring dækker hele husstanden og skader efter fx brand eller vand. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Bliv godt dækket med en god indboforsikring

Det er umuligt at gardere sig mod uforudsete hændelser. Du kan dog gardere dig mod konsekvenserne af disse – f.eks. med en FDM Indboforsikring. Så er du nemlig godt dækket mod skader og tyveri, og det betyder, at du ikke skal tage stilling til, hvor meget dine ting samlet set er værd. Den dækker også ved indbrud i bilen. Vi har i dag 235.000 husstande som medlemmer.

Det er ikke kun dit indbo, vores indboforsikring dækker. Hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ting, dækker forsikringen også. Faktisk dækker vores indboforsikring bl.a. psykologisk krisehjælp, retshjælp og skader på dine ting, hvis der pludselig strømmer vand eller olie fra rør i huset. 

Få en pris med det samme

Det lyder måske som en dyr fornøjelse med de mange fordele, du får med vores FDM Indboforsikring. Vi kan dog altid give dig en rigtig god pris på din indboforsikring. Hvis du samler dine andre forsikringer hos FDM Forsikring, kan du endda få yderligere rabatter og fordele med FDM Forsikring Ekstra.

Prisen på din indboforsikring afhænger typisk af, hvor høj en selvrisiko du ønsker. Jo højere selvrisiko, jo lavere pris på indboforsikringens grunddækning. Du kan selvfølgelig vælge forskellige tilvalgsdækninger, der passer til dine behov. På den måde kommer du aldrig til at betale for mere, end du har brug for.

Har du brug for mere end basisdækning til din indboforsikring?

Den specifikke dækning vil altid fremgå af din forsikringsaftale. Nedenfor kan du se eksempler på, hvad vores basisdækning indeholder. Hvis du ønsker dækning ud over basis, kan du nemt tilkøbe tilvalgsdækninger til din indboforsikring.

Du er altid rigtig godt sikret med basisdækningen i en FDM Indboforsikring. Faktisk dækker vores indboforsikring hele familien i husstanden. Så er I ordentligt dækket, hvis uheldet er ude.

Eksempler indhold i basisdækningen:

● Brand

● Tyveri og hærværk

● Tricktyveri i eget hjem

● Færdselsskade

● Skade på bagage i udlandet

Ovenstående er ikke en udtømmende liste. Hvis du vil have det fulde overblik over, hvad vores FDM Indboforsikring dækker – og ikke dækker – kan du se det i faktabladet. Her kan du også læse, hvor i verden du er dækket med den.

Du kan tilvælge ”pludselig skade”, ”udvidet cykelskade” og ”elektronikskade” til din almindelige indboforsikring. Du kan altid se den samlede pris på indboforsikringen i vores beregner, inden du bestiller. Når du har udfyldt den korte formular, får du en god pris med det samme.

Lad os hjælpe med et forsikringstjek

Er du sikker på, at du har den helt rigtige dækning og lavest mulige pris på din indboforsikring i dag? Hvis ikke, giver vi dig gerne et 100% uforpligtende forsikringstjek, så du kan sammenligne tilbuddet fra os med din nuværende forsikring. Vi laver selvfølgelig gerne et forsikringstjek på alle forsikringer.

Du kan bestille online med det samme. Du kan også få en god pris over telefonen – vi sender selvfølgelig tilbuddet til dig efter vores snak. Hvis du har spørgsmål til vores indboforsikring eller generelt, er du velkommen til at sende en mail eller ringe til os. Vi ringer også gerne dig op.

Lad os hjælpe dig med at skabe en tryg hverdag, hvor du og hele familien er ordentligt dækket, hvis uheldet er ude.

Du kan også få...