FDM Indboforsikring

Hverdagen er fuld af uventede hændelser. Med en indboforsikring fra FDM Forsikring er du godt dækket mod skader og tyveri. FDM formidler billige og testvindende forsikringer til sine medlemmer. Fordele ved en FDM Indboforsikring:

 • Ingen øvre forsikringssum

 • Dækker hele familien i husstanden

 • Dækker ved indbrud i din bil

Beregn din indboforsikring

Med en FDM Indboforsikring er du godt dækket, hvis uheldet er ude. Nedenfor kan du beregne din indboforsikring i vores prisberegner. Her kan du også til- og fravælge dækninger og se den samlede pris. Det hele er selvfølgelig inklusive alle afgifter og gebyrer, så du altid ved, præcis hvad du skal betale.

Beregn pris

Få et tilbud

FDM Indboforsikring dækker hele husstanden og skader efter fx indbrud, brand eller vand. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Billig indboforsikring - få din pris med det samme

Hvad koster en indboforsikring hos FDM Forsikring? Det lyder måske som en dyr fornøjelse med de mange fordele, du får med FDM Indboforsikring, men du kan altid få en rigtig god pris på din indboforsikring. Hvis du samler dine andre forsikringer hos FDM Forsikring, kan du endda få yderligere rabatter og fordele med FDM Forsikring Ekstra.

Prisen på din indboforsikring afhænger typisk af, hvor høj en selvrisiko du ønsker. Jo højere selvrisiko, jo lavere pris på indboforsikringens grunddækning. Du kan selvfølgelig vælge forskellige tilvalgsdækninger, der passer til dine behov. På den måde kommer du aldrig til at betale for mere, end du har brug for.

Beregn pris


Indboforsikring til unge og studerende

Når du fylder 18 år, er du ikke længere dækket af dine forældres indboforsikring, hvis du er flyttet hjemmefra. Men uanset alder eller status kan du selvfølgelig få en billig indboforsikring med samme gode dækning hos FDM Forsikring.

Men hvad koster en indboforsikring for dig som ung og/eller studerende?

Du skal blot indtaste dine oplysninger i vores beregner, og så får du din pris for din indboforsikring med det samme. 

Hvad dækker en indboforsikring?

Det er umuligt at gardere sig mod uforudsete hændelser. Du kan dog gardere dig mod konsekvenserne af disse – f.eks. med en FDM Indboforsikring. Så er du nemlig godt dækket mod skader og tyveri - den dækker også dine ting ved indbrud i bilen.

Der er ingen øvrig forsikringssum, så det betyder, at du ikke skal tage stilling til, hvor meget dine ting samlet set er værd. 

Udover dine ting dækker indboforsikringen også retshjælp eller hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres ting.

Du er altid rigtig godt sikret med basisdækningen i en FDM Indboforsikring. Indboforsikringen dækker hele din familie i husstanden, så er I ordentligt dækket, hvis uheldet er ude.

Nedenfor kan du se eksempler på, hvad vores basis dækning indeholder. Den specifikke dækning vil altid fremgå af din forsikringsaftale.

Eksempler på indhold i basisdækningen

 • Brand
 • Tyveri og hærværk
 • Tricktyveri i eget hjem
 • Færdselsskade
 • Skade på bagage i udlandet

Ovenstående er ikke en udtømmende liste. Hvis du vil have det fulde overblik over, hvad en FDM Indboforsikring dækker – og ikke dækker – kan du se det i faktabladet. Her kan du også læse, hvor i verden du er dækket med den.

Hvis du ønsker dækning ud over basis, kan du nemt tilkøbe tilvalgsdækninger til din indboforsikring.

Tilvalgsdækninger til FDM Indboforsikring

Du har mulighed for at udvide din indboforsikring med tilvalg, hvis du har behov for ekstra dækning:

 • Udvidet cykelskade - Få dækket skaderne på din cykel ved styrt eller påkørsel.
 • Pludselig skade - Dækker pludselige skader fx hvis du taber et glas rødvin i din lyse sofa, eller hvis du sætter dig på dine briller, og de går i stykker.
 • Elektronikskade - Få hjælp  ved pludselige skader og funktionsfejl på dine elektroniske apparater.

Du kan se den samlede pris på indboforsikringen i beregneren, inden du bestiller. Når du har udfyldt den korte formular, får du en god pris med det samme.

Beregn pris


Lad os hjælpe med et forsikringstjek

Er du sikker på, at du har den helt rigtige dækning og lavest mulige pris på din indboforsikring i dag? Hvis ikke, giver vi dig gerne et 100% uforpligtende forsikringstjek, så du kan sammenligne tilbuddet fra os med din nuværende forsikring. Vi laver selvfølgelig gerne et forsikringstjek på alle forsikringer.

Du kan bestille online med det samme. Du kan også få en god pris over telefonen – vi sender selvfølgelig tilbuddet til dig efter vores snak. Hvis du har spørgsmål til vores indboforsikring eller generelt, er du velkommen til at sende en mail eller ringe til os. Vi ringer også gerne dig op.

Lad os hjælpe dig med at skabe en tryg hverdag, hvor du og hele familien er ordentligt dækket, hvis uheldet er ude.

 

Vil du vide mere?

Download faktablad

Download betingelser


Spørgsmål og svar til indboforsikring

Hvad er en indboforsikring?

En indboforsikring dækker, hvis der skulle ske skade på dit indbo i tilfælde af fx brand, tyveri eller vandskade.

Indbo er fx møbler, elektronik, tøj og mobil

En indboforsikring består også af en ansvarsdækning, som dækker, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre personer, andres dyr eller ting.

Læs de fulde forretningsbetingelser

Er en indboforsikring lovpligtig?

Nej, det er ikke lovpligtigt at have en indboforsikring, men det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du selv skal ind og dække tab.

Hvor meget koster en indboforsikring?

Prisen for din indboforsikring afhænger af forskellige faktorer, fx:

 • Selvrisiko
 • Tilvalgsdækninger
 • Din adresse
 • Din alder

Beregn din pris

Hvor ofte skal jeg betale for FDM Indboforsikring?

Du kan selv bestemme, om du vil betale for FDM Indboforsikring én gang om året, eller du vil have månedlig betaling.

Er briller dækket af indboforsikring?

Ja, dine briller er altid dækket af din indboforsikring, hvis dine briller fx bliver stjålet.

Anmeld skade på dine briller online

Hvem dækker indboforsikring?

Med en FDM indboforsikring er hele familien i husstanden dækket. Hvis du har børn, er de dækket så længe, de bor hjemme. Hvis dine børn flytter hjemmefra og er under 18 år, er de stadig dækket af din indboforsikring.

Den dag børnene bliver 18 år og er flyttet, skal de have deres egen indboforsikring.   

Skal man have en indboforsikring, når man bor til leje?
Det er dit ansvar at forsikre dine ting, når du bor til leje. Din udlejer skal kun forsikre boligens faste ting, fx tag, gulve, hårde hvidevarer osv.

Du kan også få...