FDM Motorcykelforsikring

Du skal føle dig tryg på din motorcykel. Få MC Forsikring hos FDM og bliv klædt på til turen. FDM formidler billige og testvindende forsikringer til sine medlemmer. Du kan blive medlem af FDM, når du bestiller dine forsikringer.

 

  • Bliv dækket ved tyveri og hærværk

  • Tag et FDM køreteknisk kursus og få 5 % billigere forsikring

  • Få redning i udlandet som del af kaskoen

Beregn din motorcykelforsikring

Hos FDM ved vi, hvad du går op i som ejer af en motorcykel. Og netop derfor får du via FDM adgang til en af markedets bedste og stærkeste MC forsikringer. Se hvor billig en mc forsikring, du kan få.

Beregn din pris

Få et tilbud

Du får tilpasset din MC forsikring, så den passer til dit behov. Bestil et opkald og modtag et tilbud. Eller ring til FDM Forsikring på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Få markedets måske bedste dækninger og billigste priser. Du kan nemt vælge mellem flere fordelagtige tilvalgsmuligheder, så du aldrig betaler for mere, end du har behov for. Du får også fast 5% i rabat på din MC forsikring, hvis du har taget et FDM køreteknisk kursus inden for de sidste fem år. Brug vores prisberegner til at beregne prisen på din mc forsikring - inkl. alle afgifter og gebyrer. Det er nemt og gennemskueligt.


Hvordan dækker en FDM Motorcykelforsikring?

Hos FDM ved vi, hvad du går op i som ejer af en motorcykel. Derfor har vi sikret dig adgang til én af markedets bedste motorcykelforsikringer, så du altid er godt kørende – også hvis uheldet er ude.

FDM Motorcykelforsikring dækker det vigtigste først. Du kan risikere at komme ud for en ulykke, hvor du bærer noget af skylden for skader på andre eller andres ting. Derfor består FDM MC forsikring af en grunddækning med ansvarsforsikring.

Du kan også vælge at tilkøbe en kaskoforsikring, som dækker skader på din motorcykel. Kaskoforsikringen dækker også, hvis din motorcykel bliver stjålet eller beskadiget.

Hvis du ikke ønsker at tilkøbe kaskoforsikringen til din ansvarsforsikring, kan du altid købe tyveriforsikringen alene.   

Du kan altid se den fulde dækning i prisberegneren, før du køber. Det er nemt, billigt og gennemskueligt. Her kan du også se de forskellige tilvalg.


Halvårlig eller helårlig dækning af din mc

Når du køber en FDM Motorcykelforsikring, kan du vælge, om du kun vil køre om sommeren, eller om du vil køre hele kalenderåret. Prisen for en halvårlig dækning af din motorcykel vil være billigere end den helårlige, da chancen for uheld er større i vinterperioden.


Hvad koster FDM MC Forsikring?

Du kan nemt se, hvad din mc forsikring vil koste i vores beregner. Den viser din pris på månedlig og årlig basis.

I beregneren skal du blot indtaste et par oplysninger om dig og din motorcykel, hvorefter du kan se prisen på din MC forsikring. Hvis du ikke kan huske nummerpladen, kan du i stedet indtaste mærke, årgang og model.

Du bestemmer selv, om du vil betale for din motorcykelforsikring hver måned eller én gang om året.

Se hvor billig en mc forsikring du kan få.

Beregn pris


Hvor meget skal man betale i selvrisiko?

Du vælger selv, om du vil betale en selvrisiko. Hvis du vælger at betale en selvrisiko, vil prisen på din motorcykelforsikring blive billigere.


Den nødvendige forsikring

  • Ansvarsforsikring

Hvad dækker en ansvarsforsikring til MC? Den indeholder den lovpligtige forsikring for skader på andre og deres ting.
Ansvarsforsikringen dækker ikke skader på din motorcykel. Hvis forsikringen til din mc også skal dække skader på din motorcykel, skal du også tilvælge kaskoforsikring.


Opgradér motorcykelforsikringen med de rette tilvalg

Udover den solide grunddækning med ansvarsforsikring har du mulighed for at vælge forskellige tilvalgsdækninger til din motorcykelforsikring hos FDM. På den måde kan du sammensætte din MC forsikring, så den passer perfekt til dine behov.

Tilvalgsdækninger til FDM Motorcykelforsikring:

  • Kasko

Hvad dækker kasko til MC? Kasko til MC dækker skade ved påkørsel, hærværk, tyveri eller brand (også ekstraudstyr op til 10.000). Kasko dækker også ulykker i udlandet.

Kasko dækker bl.a. ikke fabrikations- og konstruktionsfejl.

  • Helårskørsel

Tilkøb helårskørsel til din motorcykelforsikring, så du kan køre på din motorcykel hele sæsonen og ikke kun fra den 1. marts til 30. november.

  • Tyveri

Du får tyveriforsikring som en del af din kaskoforsikring. Du kan også vælge Tyveriforsikring til din ansvarsforsikring. Den dækker, hvis din motorcykel kommer til skade ved tyveri eller forsøg på tyveri.

Du vælger selv, om din selvrisiko skal være et fast beløb eller 20% af skadens størrelse ved tyveriskader. 20% af udgiften er standard på motorcykelforsikringer, men hos FDM kan du selv vælge.

  • FDM vejhjælp

Få FDM vejhjælp til kun 399 kr. om året. Du får hjælp på stedet, bugsering og videretransport ved bl.a. driftsstop og akut opstået sygdom hos føreren.

  • MC førerulykke

Du får erstatning ved varige mén og dødsfald, hvis du eller en anden fører af motorcyklen kommer ud for et uheld – og ikke kan få erstatning fra andre ansvarsforsikringer.

Derudover vil Strakshjælp, som er en engangsbetaling, bliver udbetalt, hvis føreren af motorcyklen får et knoglebrud ved et kørselsuheld.  

Inde i prisberegneren kan du altid læse mere om de forskellige tilvalg samt grunddækningen.

 

Få et tilbud


Motorcykelforsikring til unge

Uanset om du er 18, 21 eller 25 år, kan du via FDM få en motorcykelforsikring med præcis samme gode dækning.

Der er dog forskellige faktorer, som bestemmer, hvor billig en mc forsikring, du kan få som ung. Det er generelt lidt dyrere at købe motorcykelforsikring, når man er ung, da man har mindre erfaring grundet sin alder.

Derudover har fx motorcyklens model også en indvirkning på prisen for din motorcykelforsikring som ung.  


Bliv bedre kørende - og få billigere forsikring

Vi har mange forskellige kørekurser, du kan tage med enten bil eller motorcykel – også til erhverv og motorsport. Det er FDMs egne professionelle instruktører, der står for undervisningen på FDMs køretekniske anlæg. Der er forskellige kurser, så du kan vælge et, der passer til dig og dit niveau.

Du sparer 5% på din motorcykelforsikring, når du har taget ét af vores spændende MC-kurser – eller hvis du inden for de sidste fem år har taget et køreteknisk kursus på den motorcykel, du vil forsikre. De 5% rabat er en fast rabat, du får hvert år på din MC forsikring hos os.

Du kan læse mere om de forskellige køretekniske kurser for MC via ovenstående link og booke direkte. Du kan også bestille et opkald, hvis du er i tvivl om, hvilket kursus, der er det rette for dig.


Få vejhjælp sammen med din MC forsikring til 399 kr. årligt

FDM vejhjælp er et tilvalg til vores MC forsikring, hvor du er dækket døgnet rundt. Den dækker dig både i Danmark og Europa, hvis uheldet er ude, og du ikke kan køre længere.

Hvis FDM vejhjælp ikke kan løse problemet på stedet, transporterer de dit køretøj til et valgfrit værksted eller hjem til dig, hvis det sker i Danmark. I resten af Europa bliver dig og din motorcykel kørt til nærmeste værksted, så I ikke står strandet i nødsporet uden mulighed for hjælp.

Med autohjælp fra FDM kan du føle dig helt tryg på vejen.

Beregn pris
 

Se alle forsikringer


Endnu billigere med FDM Forsikring Ekstra

Vi vil gerne gøre noget ekstra for medlemmer, der har samlet deres forsikringer hos FDM Forsikring. Hvis du har tre eller flere udvalgte forsikringer, kan du nemlig få FDM Forsikring Ekstra. Med FDM Forsikring Ekstra får du automatiske fordele, endnu bedre dækninger samt ekstra gode rabatter på udvalgte tilkøb.


Vil du vide mere?

Hent produktoversigten og læs meget mere om FDM Motorcykelforsikring, tilvalg og dækninger.

Download faktablad

Download betingelser

Du kan også få...