FDM Motorcykelforsikring

Du skal føle dig tryg på din motorcykel. Få en FDM Motorcykelforsikring og bliv klædt på til turen. 

  • Bliv dækket ved tyveri og hærværk

  • Tag et FDM køreteknisk kursus og få 5 % billigere forsikring

  • Få redning i udlandet som del af kaskoen

Beregn din motorcykelforsikring

Hos FDM ved vi, hvad du går op i som ejer af en motorcykel. Og netop derfor har vi en af markedets bedste og stærkeste motorcykelforsikringer.

Beregn din pris

Få et tilbud

Hos os kan du få tilpasset din motorcykelforsikring, så den passer til dit behov. Bestil et opkald, så giver vi dig et tilbud. Eller ring til os på 33 91 66 88.

Få et tilbud

Få markedets måske bedste dækninger og priser. Du kan nemt vælge mellem flere fordelagtige tilvalgsmuligheder, så du aldrig betaler for mere, end du har behov for. Du får også fast 5% i rabat på din MC-forsikring, hvis du har taget et FDM køreteknisk kursus inden for de sidste fem år. Brug vores prisberegner til at beregne din faste pris inkl. alle afgifter og gebyrer – det er nemt og gennemskueligt.

Sådan dækker din FDM Motorcykelforsikring

Hos FDM ved vi, hvad du går op i som ejer af en motorcykel. Derfor har vi én af markedets bedste motorcykelforsikringer, så du altid er godt kørende – også hvis uheldet er ude. Vores grunddækning er bl.a.:

● Straksafregning – strakshjælp udbetales som en engangsudbetaling ved knoglebrud hos føreren

● Ingen trinsystemer – fast pris til alle FDM-medlemmer

FDM Motorcykelforsikring dækker det vigtigste først. Du kan risikere at komme ud for en ulykke, hvor du bærer noget af skylden for skader på andre eller andres ting. Derfor består vores MC-forsikring af en grunddækning med ansvarsforsikring.

Du kan altid se den fulde dækning i prisberegneren, før du køber. Det er nemt, billigt og gennemskueligt. Her kan du også se vores forskellige tilvalg – dem kan du også læse mere om her.

Beregn pris på motorcykelforsikring med det samme

Med en FDM Motorcykelforsikring er der ingen skjulte afgifter eller gebyrer. Du betaler kun, hvad der står på din police. Du kan nemt se, hvad din forsikring vil koste i vores prisberegner. Den viser din pris på månedlig og årlig basis.

I beregneren skal du blot indtaste et par oplysninger om dig og din motorcykel, hvorefter du kan se prisen på din MC-forsikring. Hvis du ikke kan huske nummerpladen, kan du i stedet indtaste mærke, årgang og model.

Opgradér motorcykelforsikringen med de rette tilvalg

Udover den solide grunddækning har du mulighed for at vælge forskellige tilvalgsdækninger til din motorcykelforsikring hos FDM. På den måde kan du sammensætte din MC-forsikring, så den passer perfekt til dine behov.

Tilvalgsdækninger til FDM Motorcykelforsikring:

● Kasko – dækker ved tyveri og skader i trafikuheld (også ekstraudstyr op til 10.000)

● Helårskørsel – kør hele året i stedet for den typiske sæsonkørsel fra 1. marts til 30. november

● Tyveri – hvis motorcyklen eller tilbehør stjæles eller skades ved tyveriforsøg, dækkes det

● FDM Vejhjælp til kun 349 kr. om året – hjælp på stedet, bugsering og videretransport ved bl.a. driftsstop og akut opstået sygdom hos føreren

● MC førerulykke – erstatning ved varige mén og dødsfald, hvis du eller en anden fører af motorcyklen kommer ud for et uheld – og ikke kan få erstatning fra andre ansvarsforsikringer.

Du vælger selv, om din selvrisiko skal være et fast beløb eller 20% af skadens størrelse ved tyveriskader. 20% af udgiften er standard på motorcykelforsikringer, men hos FDM kan du selv vælge.

Inde i prisberegneren kan du altid læse mere om de forskellige tilvalg samt grunddækningen.

Bliv bedre kørende – og få billigere forsikring

Vi har mange forskellige kørekurser, du kan tage med enten bil eller motorcykel – også til erhverv og motorsport. Det er vores egne professionelle instruktører, der står for undervisningen på FDMs køretekniske anlæg. Der er forskellige kurser, så du kan vælge et, der passer til dig og dit niveau.

Du sparer 5% på din motorcykelforsikring, når du har taget ét af vores spændende MC-kurser – eller hvis du inden for de sidste fem år har taget et køreteknisk kursus på den motorcykel, du vil forsikre. De 5% rabat er en fast rabat, du får hvert år på din MC-forsikring hos os.

Du kan læse mere om de forskellige køretekniske kurser for MC via ovenstående link og booke direkte. Du kan også bestille et opkald, hvis du er i tvivl om, hvilket kursus, der er det rette for dig.

Få vejhjælp sammen med din MC-forsikring til 349 kr. årligt

FDM Vejhjælp er et tilvalg til vores motorcykelforsikring, hvor du er dækket døgnet rundt. Den dækker dig både i Danmark og Europa, hvis uheldet er ude, og du ikke kan køre længere.

Hvis vi ikke kan løse problemet på stedet, transporterer vi dit køretøj til et valgfrit værksted eller hjem til dig, hvis det sker i Danmark. I resten af Europa kører vi dig og din motorcykel til nærmeste værksted, så I ikke står strandet i nødsporet uden mulighed for hjælp.

Endnu billigere med FDM Forsikring Ekstra

Vi vil gerne gøre noget ekstra for kunder, der har samlet deres forsikringer hos os. Hvis du har tre eller flere udvalgte forsikringer hos os, kan du nemlig få FDM Forsikring Ekstra. Med FDM Forsikring Ekstra får du automatiske fordele, endnu bedre dækninger samt ekstra gode rabatter på udvalgte tilkøb.

Du kan også få...