Hjulskift hos FDM

Vil du slippe for besværet med at skifte hjul på din bil? FDM hjælper dig!

Se vores gode priser og bestil tid til hjulskifte i dag. Hvis du er medlem, kan du få rabat.

  • Få rabat på hjulskift som FDM-medlem

  • Hjulskift på kun 30 min

  • Få kontrolleret dæk og dæktryk

Hjulskift (uden opbevaring)

Medlemspris: 329 kr.*
Normalpris: 995 kr.* 

Bestil hjulskift

Til dig med FDM Komplet

Se hvordan du bestiller hjulskift- og opbevaring her.

Når du har FDM Komplet, sker hjulskift og hjulopbevaring på et FDM fordelsværksted.

Læs mere

Medlemskab med hjulskift og opbevaring

Vælg vores FDM Komplet-medlemskab inkl. hjulskift og hjulopbevaring og få flere attraktive fordele med i købet, blandt andet vejhjælp, bilsyn og årstidstjek.

Læs om medlemskab

Pris for hjulskift hos FDM

Hvad koster hjulskifte hos FDM? Du kan få hjulskift til en god pris hos FDM. Vi kontrollerer selvfølgelig dæk og dæktryk, og så får du fire hjulposer med til opbevaring af hjulene derhjemme.

Medlemspris: 329 kr.*

Normalpris: 995 kr.*

Har du alufælge med låsebolte på bilen, skal du huske at medbringe låseadapteren til fælgene. FDM kan ikke afbalancere hjulene, og vi skifter kun komplette hjul.

Vi kan udføre hjulskift på de fleste biltyper. Pga. arbejdsmiljømæssige hensyn udføres der dog ikke hjulskift på store biler med tilladt totalvægt over 2400 kg., f.eks. firehjulstrækkere og store varevogne.

Bestil hjulskift

Medlemskab med hjulskift og opbevaring af dæk

Vil du slippe for besværet med at opbevare dine dæk selv? Så vælg vores FDM-medlemskab inkl. hjulskift og hjulopbevaring og få flere attraktive fordele med i købet, blandt andet vejhjælp, bilsyn og årstidstjek.

Har du mere end én bil, har du mulighed for at tilføje en ekstra bil til en fordelagtig pris. 

Hvad er forskellen på dækskifte og hjulskifte?

Hvis du er forvirret over, hvad forskellen er på dækskifte og hjulskifte, så forstår vi dig godt. 

Hvis der er tale om et dækskifte, så monterer man nye dæk på bilens fælge. Man skifter eksempelvis dæk, fordi de gamle dæk er slidt ned eller punkteret. Hjulskifte er til gengæld afmontering af hele hjulet, nemlig dæk og fælgen. Eksempelvis når du skal have skiftet fra sommer til vinterdæk.

Hvis du skal have nye dæk til din bil, kan du som FDM-medlem få nye dæk med rabat hos en af vores fordelspartnere.

Hvor lang tid tager et hjulskift?

Et hjulskifte hos FDM test og bilsyn tager cirka 30 minutter. Du skal være velkommen til at sidde i vores venteområde imens og nyde en kop varm kaffe.

Hvor kan jeg få lavet hjulskift? 

Når du bestiller tid til hjulskift hos FDM, skal du blot indtaste dit postnummer, og så får du vist det FDM test og bilsyn-center, som er tættest på dig. 

Du kan få lavet hjulskift i Lyngby, Gentofte, Randers, Århus og 17 andre steder i Danmark. Se listen her.  

Vi kan udføre hjulskift på de fleste biltyper. Pga. arbejdsmiljømæssige hensyn udføres der dog ikke hjulskift på store biler med tilladt totalvægt over 2400 kg., f.eks. firehjulstrækkere og store varevogne. 

Vi kan desværre ikke udføre hjulskift på din bil uden tidsbestilling. 

Bestil hjulskift

*Betingelser: Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Vær opmærksom på, at hvis din bil er udstyret med dæktryksovervågning (TPMS), kan en kodning i nogle tilfælde være nødvendig efter hjulskiftet. Denne kodning kan ikke udføres af FDM. Pga. arbejdsmiljømæssige hensyn, udføres der ikke hjulskift på store biler med tilladt totalvægt over 2400 kg. f.eks. firehjulstrækkere og store varebiler. Køretøjet kan afvises ved fejlbooking.