Hjulskift

Vil du slippe for besværet med at skulle skifte dæk på din bil? Så lad FDM hjælpe. Se vores gode priser på hjulskift. 

Til dig, der har hjulskift i dit FDM-abonnement

Se hvordan du bestiller hjulskift- og opbevaring her.

Bestil hjulskift

Hjulskift (uden opbevaring)

Medlemspris: 329 kr.*
Normalpris: 649 kr.* 

Bestil hjulskift

Medlemskab med hjulskift og opbevaring

Vælg vores FDM Komplet-medlemskab inkl. hjulskift og hjulopbevaring og få flere attraktive fordele med i købet, blandt andet vejhjælp, bilsyn og årstidstjek.

Læs om medlemskab

Hjulskift hos FDM

Lad FDM hjælpe dig med at få skiftet dine dæk. Bestil hjulskift uden opbevaring på et af vores FDM test og bilsyn-centre. Vi kontrollerer selvfølgelig dæk og dæktryk, og så får du fire hjulposer med til opbevaring af hjulene derhjemme.

Medlemspris: 329 kr.*

Normalpris: 649 kr.*

Har du alufælge med låsebolte på bilen, skal du huske at medbringe låseadapteren til fælgene. FDM kan ikke afbalancere hjulene og tilbyder kun at sætte vinterdæk på, der allerede sidder på fælge.

Bestil hjulskift

Medlemskab med hjulskift og opbevaring af dæk

Vil du slippe for besværet med at opbevare dine dæk selv? Så vælg vores FDM-medlemskab inkl. hjulskift og hjulopbevaring og få flere attraktive fordele med i købet, blandt andet vejhjælp, bilsyn og årstidstjek.

Har du mere end én bil, har du mulighed for at tilføje en ekstra bil til en fordelagtig pris. 

*Betingelser: Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Ved brugen af hjulskift og klip i FDM tjekpakken inden for de 14 dages fortrydelsesret bortfalder fortrydelsesretten. Vær opmærksom på, at hvis din bil er udstyret med dæktryksovervågning (TPMS), kan en kodning i nogle tilfælde være nødvendig efter hjulskiftet. Denne kodning kan ikke udføres af FDM. Pga. arbejdsmiljømæssige hensyn, udføres der ikke hjulskift på store biler med tilladt totalvægt over 2400 kg. f.eks. firehjulstrækkere og store varebiler. Køretøjet kan afvises ved fejlbooking.