Hjulskift hos FDM

Vil du slippe for besværet med at skifte hjul på din bil? FDM hjælper dig! Se din pris her på siden og bestil tid til hjulskifte i dag. Hvis du er medlem, får du selvfølgelig rabat. Du kan få skiftet til sommerdæk og vinterdæk i udvalgte FDM bilsynshaller. Hjulskift hos FDM tager kun 30 minutter, så du kan komme hurtigt videre.
 

  • Få 40% rabat på hjulskift

  • Hjulskift på kun 30 min

  • Kontrol af dæk og dæktryk

Hjulskift (uden opbevaring)

Medlemspris: 595 kr.*
Medlemsrabat: 400 kr.

Ikke-medlemspris: 995 kr.*

Bestil hjulskift

Til dig med FDM Komplet

Se hvordan du bestiller hjulskift- og opbevaring her.

Når du har FDM Komplet, sker hjulskift og hjulopbevaring på et FDM fordelsværksted.

Læs mere

Medlemskab med hjulskift og opbevaring

Vælg vores FDM Komplet-medlemskab inkl. hjulskift og hjulopbevaring og få flere attraktive fordele med i købet, blandt andet vejhjælp, bilsyn og årstidstjek.

Læs om medlemskab

Hvad koster et hjulskift? Se din pris

Du kan få hjulskift til en god pris hos FDM, og er du medlem, er der penge at spare. Du kan bestille tid og betale online, men du kan også vælge at betale for hjulskiftet i den valgte FDM synshal, når bilen er færdig.

Når du får foretaget hjulskift hos FDM, kontrollerer vi selvfølgelig også dæk og dæktryk, og så får du fire hjulposer med til opbevaring af hjulene derhjemme. 

Medlemspris: 595 kr.*
Medlemsrabat: 400 kr.

Ikke-medlemspris: 995 kr.*

Har du alufælge med låsebolte på bilen, skal du huske at medbringe låseadapteren til fælgene til synshallen. FDM kan ikke afbalancere hjulene, og vi skifter kun komplette hjul. Vi kan udføre hjulskift på de fleste biltyper, fx minibiler eller stationcars. Pga. arbejdsmiljømæssige hensyn udføres der dog ikke hjulskift på store biler med tilladt totalvægt over 2400 kg., f.eks. firehjulstrækkere og store varevogne.

Vi kan desværre ikke udføre hjulskift på din bil uden tidsbestilling. 

Bestil hjulskift


Hvorfor er det vigtigt at skifte hjul? 

Medmindre at du kører på helårsdæk, er der forskellige gode årsager til at skifte hjul to gange om året. 

Hvornår skal man skifte til vinterdæk?

Det er vigtigt at have vinterdæk på bilen, når temperaturen begynder at falde, og vejene bliver fyldt med sne, glatte eller bare våde. Med vinterdæk sørger du for din og andres sikkerhed, da din bil får et bedre vejgreb. Skift til vinterdæk, når temperaturen i gennemsnit er under 7 grader. 

Hvornår skal man skifte til sommerdæk?

Når kalenderen nærmer sig sommer, er der mange fordele ved at skifte til sommerdæk end at blive ved med at køre rundt på vinterdæk. Sommerdæk har en kortere bremselængde sammenlignet med vinterdæk, og det er også langt billigere for dig at skifte til sommerdæk, da sommerdæk ikke bliver slidt på helt samme måde som vinterdæk.

Derudover bruger bilen mindre brændstof, da sommerdæk er lavet af hårdere gummi, og derfor sparer du også penge i benzin. Derfor er der sikkerhedsmæssige samt økonomiske fordele ved at skifte hjulene på din bil. 

Medlemskab med hjulskift og dækopbevaring

Vil du slippe for besværet med at opbevare dine bildæk selv? Så vælg vores FDM-medlemskab inkl. hjulskift og hjulopbevaring. Hjulskift og dækopbevaring foregår hos vores fordelspartnere, som er at finde i hele Danmark.  

Udover hjulskift og hjulopbevaring får du flere attraktive fordele med i dit medlemskab, blandt andet vejhjælp, bilsyn og årstidstjek.

Har du mere end én bil, har du mulighed for at tilføje en ekstra bil til en fordelagtig pris. 

Læs mere om medlemskab

Hvad er forskellen på hjulskift og dækskift?

Hvis du er forvirret over, hvad forskellen er på dækskifte og hjulskifte, så forstår vi dig godt. Hvis der er tale om et dækskifte, så monterer man nye dæk på bilens fælge. Man skifter eksempelvis dæk, fordi de gamle dæk er slidt ned eller punkteret. 

Hjulskifte er til gengæld afmontering af hele hjulet, nemlig dæk og fælgen. Eksempelvis når du skal have skiftet fra sommerhjul til vinterhjul. 

Er du i tvivl om, hvornår du skal have skiftet hjul? Læs vores store guide om dæk

Hvis du skal have nye dæk til din bil, kan du som FDM-medlem få nye dæk med rabat hos en af vores fordelspartnere

Hvor lang tid tager et hjulskift?

Et hjulskifte hos FDM test og bilsyn tager cirka 30 minutter. Du er velkommen til at sidde i vores venteområde imens og nyde en kop kaffe.

Book hjulskift

Hvor kan jeg få lavet hjulskift? 

Når du bestiller tid til hjulskift hos FDM, skal du blot indtaste dit postnummer, og så får du vist den FDM synshal, som er tættest på dig. 

Du kan få udført hjulskift i Lyngby, på Amager, Næstved, Odense, Aarhus, Silkeborg og 11 andre steder i Danmark. 

Se FDM synshaller og åbningstider

Vi kan udføre hjulskift på de fleste biltyper,  fx minibiler eller stationcars. Pga. arbejdsmiljømæssige hensyn udføres der dog ikke hjulskift på store biler med tilladt totalvægt over 2400 kg., f.eks. firehjulstrækkere og store varevogne. 

Vi kan desværre ikke udføre hjulskift på din bil uden tidsbestilling. 

Bestil hjulskift


Kan I skifte hjul på påhængskøretøjer?

Vi skifter kun hjul på biler. Derfor kan vi desværre ikke skifte hjul på din campingvogn, trailer eller motorcykel m.m. 

*Betingelser: Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Vær opmærksom på, at hvis din bil er udstyret med dæktryksovervågning (TPMS), kan en kodning i nogle tilfælde være nødvendig efter hjulskiftet. Denne kodning kan ikke udføres af FDM. Pga. arbejdsmiljømæssige hensyn udføres der ikke hjulskift på store biler med tilladt totalvægt over 2400 kg., f.eks. firehjulstrækkere og store varebiler. Køretøjet kan afvises ved fejlbooking.

Du kan også få...

Køreteknisk kursus

Køreteknisk kursus

Hos FDM kan du komme på forskellige kørekurser, så du kan føle dig mere sikker i trafikken.

Læs mere

FDM Bilforsikring

FDM Bilforsikring

FDM Bilforsikring er kåret som bedst i test af Forbrugerrådet Tænk. Beregn din pris og se, hvor billigt vi kan gøre det for dig.

Læs mere

 

 

Bilsyn hos FDM

Bilsyn

Få et hurtigt og professionelt syn af din bil, og er du medlem, får du rabat.

Læs mere