Ydelser i FDM Tjekpakke

OBS! Det er ikke længere muligt at købe FDM tjekpakke.

FDM tjekpakke ydelser
Fotograf:

Foto

FDM

OBS! Det er ikke længere muligt at købe FDM tjekpakke.

Hjulskift

Fra sommer- til vinterdæk. Og fra vinter- til sommerdæk. Det danske vejr kræver, at bilen har de rette dæk på til årstiden. Vi skifter og kontrollerer samtidig dæk og dæktryk. Du får fire hjulposer med til opbevaring af hjulene. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 329 kr.

Book tid

Købsrådgivningstjek

Er det tid til en brugt bil? Brugtbilsmarkedet kan være ganske uoverskueligt og drilsk. Vores teknikere står klar til at tage en prøvetur, gennemgå undervognen, give en samlet vurdering af bilen m.m. Købsrådgivningstjekket henvender sig primært til dig, der overvejer at købe en brugt bil til under 50.000 kr. Se betingelser her.   
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 500 kr.

Book tid

Registreringssyn

Man kommer ikke udenom at få sin bil synet ved indregistrering til SKAT. Med FDM tjekpakke kan du både vælge et omsyn eller registreringssyn, når det er nødvendigt. Du kan vælge at få foretaget et lovpligtigt syn. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 440 kr.

Bestil tid

Periodesyn

Alle person- og varebiler skal til periodisk syn første gang fire år efter datoen for bilens 1. indregistrering. Herefter bliver bilen indkaldt til periodisk syn med to års mellemrum. Du kan vælge at få foretaget et lovpligtigt syn. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 440 kr.

Book tid

Rustkontrol

Ønsker du at vide, om din bil trænger til rustbeskyttelse, eller om der er alvorlige tæringer i bilens undervogn, skal du få udført en rustkontrol. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 400 kr.

Book tid

Sikkerhedstest

Hvis du vil være ekstra sikker på din bils velbefindende, så få vores professionelle folk til at gennemgå den. Med sikkerhedstesten kontrollerer vi brændstoftanken, udstødningen, motor og motorophæng, gearkasse, dæk, styretøj, bremser og meget mere. For en sikkerheds skyld. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 888 kr.

Book tid

Tempo 100 godkendelse

En Tempo 100-godkendelse omfatter kontrol af, om din påhængsvogn er i god tilstand og egnet til at køre 100 km/t. Du kan få lavet en Tempo 100-godkendelse, hvor din påhængsvogn kan blive tjekket og godkendt til at køre 100 km/t. på de danske og tyske motorveje. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 800 kr.

Book tid

Tyverisikring af nummerplader

Tyveri af nummerplader er et stort problem, og derfor er det lovpligtigt at fastmontere dem. Få dine nummerplader fastgjort, og undgå en bøde på 1000 kr. Bemærk, fastgørelse kan kun udføres såfremt nummerplader allerede sidder i nummerpladerammer og kan undgå at bore huller i bilens karrosseridele. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 200 kr.

Book tid

Årstidstjek

Bliv klar til årstiden med et årstidstjek hos FDM. Med et vinter-, forårs-, sommer og efterårstjek er du klar til at indtage vejene, hvornår på året det skulle være. Det får du bl.a. kontrolleret med et årstidstjek - vi gennemgår bremser, batteri, bremsevæske og udstødningen m.v. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 329 kr.

Book tid