Ydelser i FDM tjekpakke

OBS! Det er ikke længere muligt at købe FDM tjekpakke.

FDM tjekpakke ydelser

OBS! Det er ikke længere muligt at købe FDM tjekpakke.

Du kan læse svar på spørgsmål om ophør af tjekpakken i bunden af denne side. Klik her

Hjulskift

Fra sommer- til vinterdæk. Og fra vinter- til sommerdæk. Det danske vejr kræver, at bilen har de rette dæk på til årstiden. Vi skifter og kontrollerer samtidig dæk og dæktryk. Du får fire hjulposer med til opbevaring af hjulene. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 329 kr.

Book tid

Købsrådgivningstjek

Er det tid til en brugt bil? Brugtbilsmarkedet kan være ganske uoverskueligt og drilsk. Vores teknikere står klar til at tage en prøvetur, gennemgå undervognen, give en samlet vurdering af bilen m.m. Købsrådgivningstjekket henvender sig primært til dig, der overvejer at købe en brugt bil til under 50.000 kr. Se betingelser her.   
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 500 kr.

Book tid

Registreringssyn

Man kommer ikke udenom at få sin bil synet ved indregistrering til SKAT. Med FDM tjekpakke kan du både vælge et omsyn eller registreringssyn, når det er nødvendigt. Du kan vælge at få foretaget et lovpligtigt syn. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 440 kr.

Bestil tid

Periodesyn

Alle person- og varebiler skal til periodisk syn første gang fire år efter datoen for bilens 1. indregistrering. Herefter bliver bilen indkaldt til periodisk syn med to års mellemrum. Du kan vælge at få foretaget et lovpligtigt syn. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 440 kr.

Book tid

Rustkontrol

Ønsker du at vide, om din bil trænger til rustbeskyttelse, eller om der er alvorlige tæringer i bilens undervogn, skal du få udført en rustkontrol. Se betingelser her.

OBS: Denne ydelse er i dag en del af dit FDM-medlemskab, så vi anbefaler, at du bruger en af de andre ydelser.

Sikkerhedstest

Hvis du vil være ekstra sikker på din bils velbefindende, så få vores professionelle folk til at gennemgå den. Med sikkerhedstesten kontrollerer vi brændstoftanken, udstødningen, motor og motorophæng, gearkasse, dæk, styretøj, bremser og meget mere. For en sikkerheds skyld. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 888 kr.

Book tid

Tempo 100 godkendelse

En Tempo 100-godkendelse omfatter kontrol af, om din påhængsvogn er i god tilstand og egnet til at køre 100 km/t. Du kan få lavet en Tempo 100-godkendelse, hvor din påhængsvogn kan blive tjekket og godkendt til at køre 100 km/t. på de danske og tyske motorveje. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 800 kr.

Book tid

Tyverisikring af nummerplader

Tyveri af nummerplader er et stort problem, og derfor er det lovpligtigt at fastmontere dem. Få dine nummerplader fastgjort, og undgå en bøde på 1.000 kr. Bemærk, fastgørelse kan kun udføres såfremt nummerplader allerede sidder i nummerpladerammer og kan undgå at bore huller i bilens karrosseridele. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 200 kr.

Book tid

Årstidstjek

Bliv klar til årstiden med et årstidstjek hos FDM. Med et vinter-, forårs-, sommer og efterårstjek er du klar til at indtage vejene, hvornår på året det skulle være. Det får du bl.a. kontrolleret med et årstidstjek - vi gennemgår bremser, batteri, bremsevæske og udstødningen m.v. Se betingelser her.
Medlemspris uden FDM tjekpakke: 329 kr.

Book tid

Spørgsmål og svar om ophør af tjekpakke

Klik på + og læs svaret.

Hvornår ophører min tjekpakke?
Din tjekpakke ophører, når den periode, du er opkrævet for, udløber. Du skal derfor bestille dine ydelser, inden dit abonnement udløber. Datoen står i den e-mail eller det brev, du har modtaget vedrørende ophør af tjekpakken. Ønsker du at opsige din aftale før ophør, bedes du kontakte medlemsservice på tlf.: 70 13 30 40.
Hvorfor ophører tjekpakken?
Vi har efter nøje overvejelse besluttet at lukke for tjekpakke-abonnementet, da efterspørgslen har været begrænset.
Kan jeg få mine klip forlænget eller få mine penge retur, hvis jeg ikke får brugt mine klip inden udløbsdatoen?
Nej, det kan du desværre ikke. Kontakt os på tlf.: 70 13 30 40, så vi hurtigst muligt kan få bestilt tider til dig, også selvom der er lang tid til, at din tjekpakke udløber. Det vigtigste er, at dine ydelser er bestilt, inden pakken ophører. Du kan godt booke tid til en ydelse, der tidsmæssigt ligger efter abonnementsperioden, altså efter din tjekpakke er ophørt.
Hvordan bestiller jeg mine ydelser?
Du kan bestille dem her på siden ved at klikke på de gule bokse. Du er også velkommen til at ringe til medlemsservice på tlf.: 70 13 30 40, eller at sende os en mail på fdm@fdm.dk, så ringer vi dig op, der kan dog gå 3-5 hverdage.
Hvad nu, hvis jeg ikke kan få en tid, der passer mig, inden udløb?
Vi anbefaler, at du booker dine ydelser i god tid. Ydelserne skal bestilles inden abonnementsperioden udløber og/eller aftalen ophører. Det vigtigste er, at dine ydelser er bestilt, inden abonnementet ophører. Du kan godt booke tid til en ydelse, der tidsmæssigt ligger efter abonnementsperioden, altså efter pakken er ophørt.
Hvad gør jeg, hvis jeg vil opsige min tjekpakke med det samme?
Du skal kontakte medlemsservice på tlf.: 70 13 30 40. Du kan opsige abonnementsaftalen med én måneds varsel til udgangen af en måned. Hvis du opsiger din tjekpakke før slutningen af en abonnementsperiode, modtager du en forholdsmæssig tilbagebetaling.
Kan jeg bytte en af mine ydelser ud med en anden ydelse, f.eks. et omsyn eller en garantitest?
Nej, det kan desværre ikke lade sig gøre. Du kan kun vælge mellem de ydelser, der er nævnt her på siden.
Hvilke muligheder har jeg, hvis jeg stadig gerne vil have de samme ydelser f.eks. to årlige hjulskift og et bilsyn?
Vi vil foreslå dig at kigge på det nye Komplet-medlemskab. Det indeholder medlemskab, vejhjælp til én bil, stenslagsreparation, bilsyn + omsyn, hjulskifte og -opbevaring, to årstidstjek, reparationskontrol, batteriskifte og et køreteknisk kursus. Se mere her.