Når du er medlem af FDM, får du 10% rabat hos Euromaster

Euromaster - dæk og autoservice

Få autoservice på 32 højt specialiserede værksteder fordelt over hele Danmark. 

Som FDM-medlem får du op til 10% rabat, når du handler hos Euromaster

Se hvordan

Få 10% rabat som FDM-medlem

Specialist i dæk

Dæktilfredshedsgaranti

Sådan får du op til 10% rabat som FDM-medlem

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort
  2. Betal med dit tilmeldte betalingskort i enten Euromasters webshop eller hos værkstedet.
OBS: Der gives ingen rabat hos Euromaster Skanderborg og Silkeborg.

Find dit værksted

Tryghed for reparationen med FDM reparationskontrol

Nogle gange kan det være rart at få et par uvildige øjne på sagen. Derfor kan du få eksperterne hos FDM test og bilsyn til at tjekke det reparations- eller servicearbejde, du har fået udført hos vores fordelsværksteder. Så kontrollerer vi de dele eller områder, der er blevet repareret.

Læs mere om reparationskontrol

Få rabat i Euromasters webshop

Du kan også handle i Euromasters webshop og få 10% rabat på regningen. Besøg webshop

Euromaster anbefaler: Skift dæk, når årstiderne skifter

Vinterdæk og sommerdæk er udviklet til at imødekomme kørsel under meget forskellige vejforhold, og hvor vinterdæk er særligt velegnede til at bevare et sikkert vejgreb under kørsel på kolde og glatte veje, er sommerdæk tilsvarende udviklet med fokus på kørsel på varme og tørre veje.

EUROMASTER er specialister i dæk og giver dig kompetent rådgivning i forhold til valg af dæk og fælge, baseret på dit personlige kørselsbehov og dine specifikke kriterier. Dæk er nemlig ikke bare sommerdæk og vinterdæk, og de giver dig personlig vejledning i forhold til, hvilke dæk, der bedst matcher dit primære kørselsbrug (bykørsel eller kørsel på landevej/motorvej) i forhold til brændstoføkonomi, bremselængde, komfort, lydniveau, stabilitet og vejgreb.

De udfører også autoservice og servicerer og reparerer alle biler, uanset mærke og årgang. Med 35 centre fordelt i hele landet kan du nemt få kontrolleret bremser, sporing, støddæmpere, aircondition, udstødning, TPMS osv. Læs mere om Euromasters Mastertjekservice.

Hos Euromaster kan du også booke hjulskifte og få hjulopbevaring.

Find dit værksted

Mere om Euromaster

De har bl.a. alle de kendte kvalitets-dækmærker som Michelin og Goodyear samt et stort sortiment af alufælge. Du får 14 dages dæktilfredshedsgaranti, når du køber dæk. Det indebærer, at du inden for de første 14 dage kan bytte til et nyt sæt dæk uden at skulle betale andet end en eventuel difference i pris – servicen er inkluderet.

Begrænsning

Rabatten gælder kun hos Euromaster.

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag. FDM er alene formidler af samarbejdet med Euromaster. Alle oplysninger og priser stammer fra Euromaster. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Du kan også få rabat hos...