ss

BonBon-Land - rabat på entré

BonBon-Land har de perfekte rammer for dig og din familie. Få en super sjov dag med grin, hvin og en masse fælles oplevelser, der skaber skønne minder.

Køb billetter

Få 5% rabat

Når entré er betalt, er alle forlystelser gratis

Forlystelser for store og små

Sådan får du din rabat til BonBon-Land

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilmeld dit kort
  2. Betal med dit tilmeldte betalingskort ved ankomst til BonBon-Land, eller hvis du køber billetter online.

Når først entréen er betalt, er alle forlystelserne gratis. Børn under 90 cm er som altid gratis.

Bonbon-land anbefaler  alle, der ikke har købt billetter til en specifik dag til at komme når de åbner kl. 10, for at sikre sig plads i parken.

Køb billetter

Find vej

BonBon-Land
Gartnervej 2
4684 Holmegaard

Find vej til BonBon-Land

Se www.bonbonland.dk for åbningstider.

Få den sjoveste dag i BonBon-Land

Besøg parken alle børn elsker. Lige uden for Næstved ligger nemlig Danmarks sjoveste og skøreste park, som alle børn elsker.

I den store grønne forlystelsespark er der masser af forlystelser med sjove navne.

NYHED 2021: Tør du besøge Dukkehuset?

I år åbner parken også op for sit nye Halloween-spøgelseshus, så du kan opleve det hele året. Prøv ”Dukkehuset” - hvis du altså tør gå ind i et uhyggeligt univers.

Forlystelser til alle aldre

Til de mindre børn kan man i sommerperioden opleve det helt nye børneshow med de kendte maskotter på Børnescenen. I parken kan du som altid også prøve Henry Hundeprut-rutsjebanen, Den Skøre Skildpadde, Vildsvinet, Vandrotten, Svend Svingarm og de andre populære forlystelser. Der er masser af oplevelser i vente til børn i alle aldre.

 

Hent appen Mit FDM

Vi har gjort det meget nemmere for dig som medlem at se dine fordele, bestille og få rabatter. Download appen Mit FDM, og få adgang til det hele! Læs mere eller download i App Store eller Google Play.

 

Begrænsninger

Rabatten hos BonBon-Land kan ikke kombineres med andre rabatordninger og/eller kampagner.

Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med BonBon-Land. Alle oplysninger og priser stammer fra BonBon-Land. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.