Jørgens Hotel

Jørgensens Hotel

Jørgensens Hotel har adresse midt på den pulserende gågade i Horsens. Med landets bedste beliggenhed forenes et rigt kulturliv med skøn natur og oplevelser for både store og små.

Få 10% rabat på dit ophold som FDM-medlem.

Få 10% rabat som FDM-medlem

Unikke rammer for dig som gæst

Priser fra 890 kr. pr person.

Sådan får du 10% rabat hos Jørgensens Hotel

 1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort.
 2. Book dit ophold online på nedenstående link, og betal med dit tilmeldte betalingskort online eller ved ankomst til hotellet.

Særtilbud: Sæsonophold fra 890 kr. per person.

Efter en gennemgribende restaurering af hele hotellet glæder Jørgensens Hotel sig til at kunne byde velkommen  med et særtilbud til gæster, som ønsker at nyde livet i unikke rammer.

Du får du:

 • 3-retters sæsonmenu
 • En overnatning
 • Morgenmad

Book ophold

Kvalitetsovernatning til gode priser

Jørgensens Hotel har adresse midt på den pulserende gågade i Horsens. Med landets bedste beliggenhed forenes et rigt kulturliv med skøn natur og oplevelser for både store og små.

Velsmagende klassikere og bredt vinkort

Nyd et ophold eller ferien på terrassen, hvor Jørgensens hotelpersonale disker op med velsmagende klassikere på menukortet, som suppleres af et bredt vinkort. Når natten falder på, fortsætter den hyggelige stemning i hotellets vinbar. 

Oplev naturen ved Horsens Fjord

Området omkring hotellet byder på dansk landskab, når det er bedst. Den vidunderlige natur med bølgende bakker, øer som små grønne perler og to af Danmarks højeste punkter indbyder til mange timers aktiviteter. Langs Horsens Fjord finder du gode badestrande og cykelstier. Mens smukke Endelave byder på en blid gåtur på Kaninoen.

  Book ophold

   

  Begrænsninger

  Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

  Forbruger-og købsinformation

  Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag.

  FDM er alene formidler af samarbejdet med Jørgensens Hotel. Alle oplysninger og priser stammer fra Jørgensens Hotel. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

  Aktuelle FDM-fordele

  Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

  Se fordele