Jørgensens Hotel

Jørgensens Hotel

Jørgensens Hotel har adresse midt på den pulserende gågade i Horsens. Med den centrale beliggenhed forenes et rigt kulturliv med skøn natur og oplevelser for både store og små. Når sulten melder sig, byder Restaurant Eydes, Vinbaren og Terrassen på gastronomiske oplevelser for enhver smag. Parker bilen gratis i Levysgade P-Hus og nyd opholdet!

Få 10% rabat på dit ophold som FDM-medlem.

Få 10% rabat som FDM-medlem

Historiske rammer i Det Lichtenbergske Palæ

Overnatning fra 800 kr. pr. person.

Sådan får du 10% rabat hos Jørgensens Hotel

 1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort.
 2. Book dit ophold online på nedenstående link, og betal med dit tilmeldte betalingskort online eller ved ankomst til hotellet.

Sæsonophold fra 945 kr. pr. person.

Med et sæsonophold får du:

 • 3-retters sæsonmenu i Restaurant Eydes
 • En overnatning
 • Morgenmad

Book ophold

 

Overnat i historiske rammer midt i centrum

Efter en gennemgribende restaurering kan Jørgensens Hotel nu byde velkommen til luksuriøse og stemningsfulde hotel- og restantoplevelser i Det Lichtenbergske Palæ. Et ophold på hotellet er noget helt særligt – det er kombinationen af Østjyllands bedste specialiteter, kultur, historie og leben.

Med et sæsonophold kan gæster lade op i hotellets smukke saloner, mødes til en drink i Vinbaren og nyde udsøgte måltider i Eydes – hotellets anmelderroste restaurant.

Alle værelser afspejler den historiske bygning fra 1744 med unikke detaljer og sjæl, men er naturligvis indrettet med behagelige senge, økologiske plejeprodukter og al moderne komfort.
 

Natur- og kulturattraktioner i nærområdet

Uden for hotellet ligger oplevelserne som perler på en snor. Horsens by byder på fantastiske shoppingmuligheder samt museer som Horsens Kunstmuseum og Industrimuseet. Er man mere til en aktiv ferie, er det oplagt med en cykel- eller vandretur i Kystlandets bjergtagende natur. Følg for eksempel Naturstien og kryds Den Genfundne Bro, gå langs kyststien ved Snaptun og bestig Sondrup Bakker.

Derudover er Aarhus’ spændende byliv kun en kort køretur væk med museer som ARoS og Moesgaard, ligesom børnene kan se frem til mange timers sjov i Givskud Zoo eller Legoland Billund.

  Book ophold

   

  Betingelser

  Du kan ikke kombinere FDM-rabatter med andre rabatordninger og kundeklubber.

  Forbruger- og købsinformation

  Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage.

  FDM er alene formidler af samarbejdet med Jørgensens Hotel. Alle oplysninger og priser stammer fra Jørgensens Hotel. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser

  Aktuelle FDM-fordele

  Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter.

  Se fordele