Easypark

EasyPark - få rabat på din parkering

Parkerer du mere end 4 gange om måneden med din EasyPark app? Så er et abonnement hos EasyPark nok noget for dig. Som FDM-medlem får du 'EasyPark Large' til kun 15 kr. om måneden. Du sparer 54 kr.

Bestil EasyPark Large

Slip for tillæg og gebyrer

Gratis SMS og mail påmindelser

Kun 15 kr. om måneden

Hvorfor vælge et abonnement hos EasyPark?

Med et Large abonnement hos EasyPark betaler du ikke servicetillæg eller andre gebyrer for dine parkeringer.

Som medlem af FDM koster et Easypark Large abonnementet dig kun 15 kr. hver måned. Normalprisen for abonnementet er 69 kr., så du sparer 54 kr. om måneden som FDM-medlem.

Parkerer du mere end 4 gange om måneden kan du derfor med fordel vælge et abonnement hos Easypark - for så er dit abonnement tjent hjem igen.

EasyPark Large afregnes én gang om måneden via det betalingskort, som du har tilføjet i appen.

Bestil EasyPark Large

Bestil EasyPark Large online hos FDM

  1. Bestil EasyPark Large hos FDM (bemærk at du bliver ført videre til en side, hvor du skal bruge dit login til FDM.dk for at kunne bestille EasyPark Large).
  2. Når vi har modtaget dine informationer, sender vi dem videre til EasyPark, som herefter opretter din Large-pakke. Bemærk at behandlingstiden blot er 2 hverdage.
  3. Når du er blevet oprettet hos EasyPark, modtager du en SMS, hvor der står, at EasyPark Large nu er aktiv i appen.
  4. Sørg for at have downloadet EasyPark-appen på din telefon. Download appen i Google Play eller i App Store og følg vejledningen for at oprette en bruger.

Bestil EasyPark Large

Hvis du har spørgsmål til EasyPark Large og appen, skal du ringe direkte til EasyPark på telefon 70221208. Bemærk! Det er kun muligt at bestille EasyPark Large online hos FDM.

 

Nem parkering med EasyPark app

EasyPark gør det nemt og hurtigt for dig, når du skal parkere. Du kan bruge EasyPark appen mange steder i Danmark.

Appen er nem at bruge. Kortfunktionen i appen vil give dig en vejledende områdekode ved hjælp af din GPS, men du skal huske at tjekke, om områdekoden stemmer overens med skiltningen. Når du har valgt området, som du vil parkere i, er det blot at gå tilbage til parkeringsskærmen og dreje på hjulet. 

Hvis du finder ud af undervejs, at du skal holde parkeret i længere tid, skal du blot forlænge din parkering i appen ved at dreje videre på hjulet. Hvis du bliver færdig med din parkering før tid, stopper du parkeringen nemt.

Du kan bruge EasyPark på mange offentlige og private parkeringspladser i Danmark og i 14 lande i Europa.

Læs vores FAQ om EasyPark

Du kan også ringe direkte til EasyPark på telefon 70221208, hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål i FAQ'en. 

Bestil EasyPark Large


Forbruger- og købsinformation

FDM er alene formidler af samarbejdet med EasyPark. Alle oplysninger og priser stammer fra EasyPark. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter.

Se fordele