Få 10% rabat hos Quickpoint med FDM

Få 10% rabat hos Quickpoint

Quickpoint er et full-service værksted, hvor alle opgaver i forbindelse med dæk, service og reparation af din personbil kan løses.

Få 10% rabat på dæk, fælge, reparation og service med FDM.

Se hvordan

Kvalitetskontrolleret af FDM

Få 10% rabat som FDM-medlem

Ingen skjulte omkostninger eller tillæg

Sådan får du 10% rabat hos Quickpoint

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele. Tilknyt dit kort
  2. Betal med dit tilmeldte betalingskort i enten Quickpoints webshop eller i den fysiske butik.

Som FDM-medlem kan du få 10 % rabat på blandt andet kvalitetsdæk fra Michelin, Goodyear, Uniroyal og Continental. Rabatten gælder også kampagnepriser. Der er ingen skjulte omkostninger og tillæg – den pris, du får oplyst, er den pris, du skal betale.

Quickpoints hjemmeside

 

FDM kvalitetskontrolleret værksted

I samarbejdet mellem FDM og Quickpoint kommer dit behov for service og kvalitet i første række. Derfor er Quickpoint et FDM kvalitetskontrolleret fordelsværksted. Det betyder, at vi løbende besøger Quickpoint og kontrollerer bl.a. biler, som har fået foretaget reparationer og serviceeftersyn. Det er din sikkerhed for, at du altid får den bedste service og den bedste kvalitet som FDM-medlem.

Tryghed for reparationen med FDM reparationskontrol

Nogle gange kan det være rart at få et par uvildige øjne på sagen. Derfor kan du få eksperterne hos FDM test og bilsyn til at tjekke det reparations- eller servicearbejde, du har fået udført hos vores fordelsværksteder. Så kontrollerer vi de dele eller områder, der er blevet repareret.

Læs mere om reparationskontrol

 

Serviceeftersynene er tilpasset dit behov

Når Quickpoint laver service på din bil — uanset mærke — kan du både spare mange hundrede kroner og få et gyldigt stempel i servicebogen. Quickpoint følger naturligvis de forskrifter og anvisninger bilproducenten har udarbejdet til netop din bil. Det betyder, at din bils fabriksgaranti bevares – også hvis den er ny.

Har du brug for at få tjekket bilen igennem, kan du få lavet et QuickService:

  • QuickService er et grundlæggende eftersyn af din bil.
  • QuickServicePlus indeholder alle kontrolpunkter fra QuickService og bl.a. rensning og smøring af bremserne.
  • Service med stempel i bogen. Få serviceret bilen efter bilproducentens foreskrifter og anvisninger. Det betyder at din bils fabriksgaranti bevares – også hvis den er ny.

Find din Quickservice

Hos Quickpoint kan du også booke hjulskifte og få hjulopbevaring. Ring til dit lokale værksted og snak med en mekaniker om, hvad der skal laves, og få et godt tilbud.

Find din Quickpoint-afdeling

Få en pris på dit næste service eller reparation

Begrænsning

Husk altid at oplyse om dit FDM-medlemskab ved indskrivning.

Rabatten fra FDM-fordele kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Forbruger- og formidlingsinformation

Rabatten vil oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 dage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registret eller først kommende bankdag. FDM er alene formidler af samarbejdet med Quickpoint. Alle oplysninger og priser stammer fra Quickpoint. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

 

Du kan også få rabat hos...