Få 6% rabat som FDM-medlem, når du besøger BAUHAUS

BAUHAUS | Rabat i butik og webshop

OBS: Til og med 23. december 2022 får du 6 + 6 % rabat på alt i BAUHAUS med dit betalingskort tilknyttet FDM-fordele. Online og i butik!

Gå til BAUHAUS webshop

Sådan får du rabat hos BAUHAUS

Er du ikke medlem endnu?

Bliv medlem af FDM, og få adgang til rabatten hos BAUHAUS samt en lang række andre rabatter til dig og din bil.

Bliv medlem

Som FDM-medlem får du 6 + 6 % rabat i alle BAUHAUS' byggemarkeder og på BAUHAUS' webshop. 

  1. Dit betalingskort skal være tilknyttet FDM-fordele for at få rabat. Tilknyt dit kort her
  2. Betal med dit tilmeldte betalingskort ved kassen i butikken eller online i BAUHAUS' webshop.

OBS: BAUHAUS har 90 dages returret på alle varer. Din rabat vil derfor først blive udbetalt den 15. dag eller førstkommende bankdag i måneden, efter returretten udløber. 

Se BAUHAUS' webshop

 

Find vej til BAUHAUS' byggemarkeder

Find vej

 

Sådan handler du hos BAUHAUS

Se BAUHAUS' webshop

Find hvad du skal bruge i Danmarks største byggemarked

Står du og skal have malet soveværelset eller kunne du godt tænke dig at få lagt en ny terrasse i haven?

Der føres et bredt sortiment i vareområder som belysning/el-artikler, VVS, værktøj, isenkram, malervarer, alt til gulv samt træ- og bygningsartikler, og BAUHAUS dygtige medarbejdere står klar til at give dig gode råd og vejledning.

Et varehus rummer et varesortiment på mere end 120.000 varenumre, og alle varehusene har tilknyttet et stort velassorteret havecenter.

Hos BAUHAUS kan du også finde en masse tilbehør til bilen, båden og din cykel. Lige fra batterier og ladere til bådmaling og cykelholdere.

Begrænsning

Rabatten gælder på alle varer og produkter i BAUHAUS, også tilbudsvarer, med mindre BAUHAUS gør opmærksom på at ”rabatten ikke kan kombineres med andre rabatter”.

Rabatten kan ikke kombineres med andre 'Betalingskort-rabatordninger' eller 'CashBack-ordninger' af samme type som betalingskort-tilknytningen til FDM-fordele.

Der ydes ikke rabat ved køb af gavekort samt leje af udstyr.

Forbruger- og formidlingsinformation

Når du har handlet i en af BAUHAUS butikker, vil rabatten oftest blive registreret i Mit FDM app og på FDM.dk i løbet af 24 timer, men der kan gå op til 10 hverdage. Rabatten vil blive udbetalt den 15. dag i måneden efter den er registreret eller først kommende bankdag. Bauhaus har 90 dages returret, og rabatten vil derfor først blive udbetalt, når returretten er udløbet. 

FDM er alene formidler af samarbejdet med BAUHAUS. Alle oplysninger og priser stammer fra BAUHAUS. FDM kan derfor ikke holdes ansvarlig for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde informationer eller betingelser.

Aktuelle FDM-fordele

Her kan du se nogle af dine mest aktuelle fordele og rabatter. Der kommer hele tiden nye til, så husk altid at tjekke dine nyeste fordele i din app, Mit FDM, eller her på siden.

Se fordele