GoTur

GoTur

Sammen når vi frem

GoTur-appen er den nye lette måde at komme frem på i hele Region Midtjylland. Hent appen i dag og find din tur.

Hent appen

  • Kom hurtigt frem

  • Find billig transport

  • Rejs klimavenligt

GoTur er din nye vej frem. Med GoTur-appen får du overblik over, hvordan du hurtigst kommer fra A til B. Ikke bare med offentlig transport, men også via lift fra private bilister, eller bycykel og elløbehjul i Aarhus. Du vælger selv.

Ved at få et lift i bil med andre kan du nå steder, hvor busser, tog og letbane ikke dækker. Dermed kan du komme hurtigt rundt i hele Region Midtjylland.

Indtast dit mål og se straks, hvordan du kommer derhen. 

GoTur er et pilotprojekt i Region Midtjylland. Appen er foreløbig tilgængelig i en betaversion, som løbende bliver udviklet.

Video: Sådan fungerer GoTur

GoTur tag en passager med

Gør som Tina - bliv chauffør

Hjælp din kollega, din nabo eller en ny ven med at komme frem. Læg dine køreture i bil op hos GoMore eller Zify, så bliver de automatisk vist i GoTur-appen. GoMore og Zify er online services, hvor du som bilist kan tilbyde andre et lift. Nu kan du tage passagerer med i din bil, tjene lidt til benzinen, skåne miljøet og hjælpe Martin. 

Læs mere om Zify

Læs mere om GoMore

 . 

Få svar på dine spørgsmål

Hvordan booker jeg et lift, Hvad gør jeg hvis min tur bliver aflyst? Og hvor i Danmark dækker GoTur?

Vi har samlet svar på de spørgsmål, I oftest stiller os. Se dem her.

Læs FAQ

Hvorfor GoTur

FDM vil gerne bidrage til at skabe en bedre, billigere og mere bæredygtig mobilitet i Danmark. Derfor tester vi i samarbejde med de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus en ny smart mobilitetsløsning – GoTur. 

Med GoTur-appen vil vi gerne vise, at der er et alternativ til at køre alene i bil, og vi ved at dele bilerne kan opnå en bedre mobilitet i Danmark, samt reducere trængsel og CO2-udledninger fra trafikken.