GoTur

GoTur

Sammen når vi frem

GoTur-appen er den nye lette måde at komme frem på i hele Region Midtjylland. Hent appen i dag og find din tur.

Hent appen

  • Kom hurtigt frem

  • Find billig transport

  • Rejs klimavenligt

GoTur er din nye vej frem. Med GoTur-appen får du overblik over, hvordan du hurtigst kommer fra A til B. Ikke bare med offentlig transport, men også via lift fra private bilister, eller bycykel og elløbehjul i Aarhus. Du vælger selv.

Ved at få et lift i bil med andre kan du nå steder, hvor busser, tog og letbane ikke dækker. Dermed kan du komme hurtigt rundt i hele Region Midtjylland.

Indtast dit mål og se straks, hvordan du kommer derhen. 

GoTur er et pilotprojekt i Region Midtjylland. Appen er foreløbig tilgængelig i en betaversion, som løbende bliver udviklet.

Video: Sådan fungerer GoTur

GoTur tag en passager med

Gør som Tina - bliv chauffør

Hjælp din kollega, din nabo eller en ny ven med at komme frem. Læg dine køreture i bil op hos GoMore eller Zify, så bliver de automatisk vist i GoTur-appen. GoMore og Zify er online services, hvor du som bilist kan tilbyde andre et lift. Nu kan du tage passagerer med i din bil, tjene lidt til benzinen, skåne miljøet og hjælpe Martin. 

Læs mere om Zify

 

Få svar på dine spørgsmål

Hvordan booker jeg et lift, Hvad gør jeg hvis min tur bliver aflyst? Og hvor i Danmark dækker GoTur?

Vi har samlet svar på de spørgsmål, I oftest stiller os. Se dem her.

Læs FAQ

Hvorfor GoTur

FDM vil gerne bidrage til at skabe en bedre, billigere og mere bæredygtig mobilitet i Danmark. Derfor tester vi i samarbejde med de 12 østjyske kommuner i Business Region Aarhus en ny smart mobilitetsløsning – GoTur. 

Med GoTur-appen vil vi gerne vise, at der er et alternativ til at køre alene i bil, og vi ved at dele bilerne kan opnå en bedre mobilitet i Danmark, samt reducere trængsel og CO2-udledninger fra trafikken.