Ta'Med

Ta'Med

Den bedste vej er den, vi tager sammen

Få eller giv et lift med den nye samkørsel-app Ta'Med. Nu kan du nemt og effektivt dele turen til arbejde med kolleger eller andre, der arbejder i nærheden.

  • Hjælp dine kolleger

  • Del udgifterne og tiden

  • Gavn klimaet og miljøet

Ta'Med er den nye app, som gør det let at dele bil til og fra arbejde. Har du ledig plads i bilen, kan du lægge ture ind i appen og tilbyde lift, når det passer dig. Og er du passager, bliver du forbundet med de bilister, der skal samme vej som dig.

Del din tur med en kollega eller en ny ven, som arbejder i nærheden af dig. Du vælger naturligvis helt selv, hvor ofte du vil oprette ture eller søge lift på Ta’Med.

Ved at køre sammen sparer I ikke kun på rejseudgifterne, I får også godt selskab på køreturen. Sammen er I med til at mindske trængslen og dermed også CO2-udledningen.

Download Ta'Med i App Store eller i Google Play

Introtilbud

I introperioden er Ta’Med gebyrfrit. Dvs, at i denne periode går 100% af passagerernes betaling til chaufføren.

Ligeledes er Ta’Med-forsikringen, som dækker passagerer i tilfælde af en pludselig aflyst tur, også gratis.

Introtilbuddet gælder, så længe det omtales her på siden.

Ta' med

Så let kommer du i gang

  1. Hent appen i App Store eller i Google Play
  2. Opret din tur og se hvem, der skal den samme vej
  3. Book turen og kør afsted sammen
  4. Giv bedømmelse af din chauffør eller passager

Det er nemt

Når du først har oprettet en profil og indtastet din rute, hjælper systemet dig med at finde samkørere. Som passager kan du automatisk blive opdateret, når din fortrukne chauffør tilbyder et lift. Det er nemt og effektivt.

Masser af ture

Store arbejdspladser bakker op om at bruge Ta’Med. Deres ansatte deltager som chauffører og passagerer, og det giver dig mange ture at vælge imellem. Lige nu har flere tusinde medarbejdere adgang til appen. Og flere kommer til.

Sikkert at bruge

Du kan være helt tryg, når du bruger Ta’Med. Rating-systemet, hvor passager og chauffør bliver bedømt efter hver tur, sikrer, at du kan stole på, at vedkommende, du kører med, overholder aftalerne. Desuden verificerer vi brugernes telefon- og virksomhedsoplysninger, så der ikke er falske profiler i omløb.

Kom hjem-forsikring

Skulle det ske, at din chauffør i sidste øjeblik må aflyse turen, kan du stadig komme frem. Vi tilbyder en Ta’Med-forsikring. Den dækker en taxi til dit mål, hvis det ikke er muligt for dig at finde et andet lift.

Bemærk! Ta’Med-forsikring er et forsøg med forbehold for ændringer. Den er gratis for dig i introtilbuddets periode.

Læs de fulde betingelser

Betaling 

Som chauffør vælger du helt selv, om du vil modtage penge for turen eller give et gratis lift. Prisen dækker passagerernes andel af dine udgifter for kørslen pr. km. Den samlede pris aftaler I i app'en, inden turen starter.

Logo af Ta'Med

Har du spørgsmål til Ta'Med?

Hvad gør jeg, hvis min tur bliver aflyst? Hvordan fungerer betalingen?

Her kan du få svar på alt det praktiske om Ta'Med.

Læs FAQ

De bakker op om samkørsel til og fra arbejde

tryg
nets
Velliv
siemens
gn
visma
the camp
cgi