Bilferie i udlandet

Bilferie i udlandet billede

Skal du og familien på bilferie til udlandet? Så kan det være en fordel at være medlem af FDM. Der er nemlig mange ting, vi kan hjælpe med, der kan gøre ferien mere tryg.

Vælg et medlemskab inkl. vejhjælp fra 97 kr./md.

 

Se vores medlemskaber

Få en tryggere bilferie

Inden du sætter dig i bilen og kører af sted på ferie med familien, bør du sikre dig, at bilen er klar til turen, og at du er sikret, hvis uheldet er ude. Et medlemskab hos FDM kan hjælpe dig med, at få styr på det hele.

Vejhjælp

Vejhjælp

Ikke alle stop på kør selv-ferien er planlagte og lige spændende. Derfor er det vigtigt at have styr på vejhjælpen. Et FDM-medlemskab inkl. vejhjælp sikrer dig en tryg bilferie - og en tryg hverdag. Du er sikret døgnet rundt - både i Danmark og Europa. Og er uheldet ude, hjælper vi dig, din bil og passagerer hurtigt videre.

Læs mere om vejhjælp

Batteritjek

Batteritjek/-skift

En kør selv-ferie kan stille ekstra krav til bilens batteri. Aircondition, oplader og andre installationer, der gør turen mere komfortabel, suger på batteriet. Det samme sker, hvis bilen holder i tomgang i kø på motorvejen. Det kan derfor være en god ide, at få tjekket bilens batteri inden afgang. Er du medlem af FDM får du et lygte- og batteritjek for 0 kr. og har du et medlemskab med vejhjælp, kan du få et nyt batteri til 0 kr., hvis det gamle ikke kan mere.

FDM forsikring

Adgang til FDM Forsikring

Det er godt at være dækket ind, hvis uheldet er ude. Som FDM medlem har du mulighed for at tegne gode forsikringer, der passer til dine behov. Vi har både forsikringer til din bil, dit hjem, børn og dyr og selvfølgelig en rejseforsikring, når du skal til udlandet. Vores bilforsikring er blandt andet kåret til Bedst i Test af Tænk Penge i 2018

Se vores forsikringer

Regler i udlandet

Regler og afgifter i udlandet

Når ferien foregår i bil, er der en ekstra række dokumenter, du bør have med i bagagen. I mange europæiske lande skal du betale afgifter for at køre på motorvejene og i en række europæiske lande er der miljøzoner i byerne - både permanente og midlertidige miljøzoner. Er du medlem af FDM, kan du altid ringe og høre nærmere om, hvilke regler der gælder på netop din bilferie. Vores rådgivning hjælper også med færdselsregler i udlandet, eller hvis du kommer hjem med en fartbøde eller p-bøde i bagagen.

Læs mere om regler i udlandet

NYHED!

Vi har gjort alle vores medlemskaber endnu mere attraktive ved at inkludere 5 virkelig gode fordele, som du kvit og frit kan bruge på alle biler i din husstand.

 • Bremse- og dækkontrol (ikke-medlemspris 295 kr.)
 • Lygte- og batterikontrol (ikke-medlemspris 240 kr.)
 • Rustkontrol (ikke-medlemspris 520 kr.)
 • Reparationskontrol (ikke-medlemspris 1.190 kr.)
 • Stenslagsreparation (ikke-medlemspris 250 kr.)

Du opnår altså en samlet værdi på mindst 2.495 kr., hvis du bare bruger fordelene én gang om året.

Hvad får du også som medlem af FDM?

 • Teknisk hjælp om alt fra stenslag til dæk og rustbeskyttelse.
 • Juridisk rådgivning om alt fra uigennemskuelige værkstedsregninger, uretfærdige p-bøder og slutsedler
 • Medlemsrabatter på blandt andet brændstof, værkstedsregninger og oplevelser.
 • Adgang til FDM Forsikring - god dækning til faste lave priser.
 • Hjælp og rådgivning til at finde den helt rigtige bil til lige netop dine behov og din økonomi.
 • Danmarks største bilmagasin Motor, direkte i din postkasse 9 gange årligt.
Se medlemskaber