Er dit bilbatteri klar til skiferien?

Med et FDM Premium-medlemskab kan du bestille et batteritjek. Klarer batteriet ikke testen, giver vi et nyt VARTA® bilbatteri til 0 kr.*

TILBUD: Få 20 % rabat på FDM Premium-medlemskab første år. 
Tilbuddet gælder t.o.m. 24. feb. 2019

Vælg Premium her

Frost og kulde = trætte bilbatterier

Skal du have bilen med på skiferie? Dette betyder ofte masser af frost og kulde for bilen. Og det er noget, bilens batteri ikke altid er glad for. Ved hård frost kan din bils batteri faktisk miste helt op til 50 procent af sin kapacitet eller måske endda give helt op, når bilen skal starte. Har bilen holdt stille på et koldt skisportssted, kan det også udfordre batteriet, når bilen skal startes til hjemturen. Det betyder, at du risikerer at begynde din hjemrejse med at tilkalde vejhjælp, hvis dit bilbatteri er blevet fladt på ferien.

Med et FDM Premium-medlemskab kan du få tjekket bilens batteri før ferien. Klarer batteriet ikke testen, giver vi et nyt VARTA® bilbatteri til 0 kr.*

Læs mere om, hvordan du som FDM medlem får et batteritjek/-skift.

 

Flere fordele ved et FDM Premium-medlemskab

Vejhjælp

Vejhjælp i DK og EU

Ud over batteriet er det en rigtig god ide at have styr på vejhjælp. Med et FDM Premium-medlemskab har du også vejhjælp, der dækker i både DK og EU. Så er du sikret døgnet rundt - både på bilferien, og når du er hjemme igen. 

Årstidstjek

Rabat på årstidstjek af bilen

Er det længe siden din bil har fået et "helbredstjek"? Så kan du som medlem få 100 kr. i medlemsrabat på et årstidstjek på ét af vores FDM test og bilsyns-centre. Her kontrollerer vi bilens bremser, lygter, dæk, viskere og andre vigtige funktioner. Som FDM-medlem får du rabat på alle vores biltest året rundt.

Sprinklervæske

Fri sprinklervæske

Husk, at sprinklervæsken skal være frostsikret om vinteren. Med FDM Premium-medlemskab får du også fri påfyldning af sprinklervæske på et af FDMs fordelsværksteder året rundt. 

Førstehjælpstaske

Førstehjælpstaske

Når du bestiller et FDM Premium-medlemskab, får du en uundværlig og funktionel førstehjælpstaske i høj kvalitet (værdi 149 kr.). Velegnet i både bilen, båden og hjemmet.

Få 20 % rabat på FDM Premium-medlemskab første år

Bestil

Populære artikler med gode råd

*Bemærk, at batteritjek og -skift ikke gælder for litiumbatterier og batterier til elbiler, men kun 12 volts batterier. Batteriet kan blive tjekket hos Quickpot (FDM fordelsværksted) i hele Danmark. Vurderes det, at batteriet er i en stand, så udskiftning er nødvendig, kan du få batteriet udskiftet til et nyt batteri (værdi min. 695 kr.) – helt uden ekstra omkostninger. Batteritjek og -skift gælder kun den bil, der er registreret i FDM-medlemskabet. Ønsker du at kunne benytte fordelene til andre biler i husstanden, kan du tilkøbe en ekstra bil til medlemskabet fra 39 kr. pr. md.