Få bilen vinterklar med FDM

FDM Kombi

Med et FDM Kombi-medlemskab kan du få hjælp til at gøre bilen klar til vinterens strabadser. Vi hjælper dig bl.a. med at få styr på bilens batteri - og er uheldet alligevel ude, er vejhjælp inkluderet i medlemskabet.

Læs mere om Kombi
Bestil Kombi
andre fordele

Vejhjælp

Med et FDM Kombi-medlemskab får du FDM vejhjælp. Så er du på den sikre side døgnet rundt - både i Danmark og Europa. Mange af problemerne kan vi løse på stedet, fx starthjælp, opladning, døråbning og dækskifte, og skal bilen på værksted, hjælper vi selvfølgelig dig, din bil og passagerer hurtigt videre.

bilbatteri

Batteriskift

Vinteren er den hårdeste årstid for bilens batteri. Ved hård frost kan det miste op til 50 procent af sin kapacitet, eller måske endda give helt op. Det betyder, at rigtig mange bilejere må tilkalde vejhjælp for at få liv i bilen.

Med et FDM Kombi-medlemskab kan du få testet din bils batteri hos Quickpot. Hvis batteriet ikke klarer testen, får du det skiftet ud med et nyt, uden det koster ekstra.

andre fordele

Andre gode fordele

- Råd og vejledning om fx. vinterdæk

- 10% rabat på vinterdæk hos vores partnere

- Fri påfyldning af sprinklervæske

Bestil Kombi

Det får du også med FDM Kombi

  • Kontrol af bremser, dæk, lygter, batteri og rust - lige så tit du vil, samt stenslagsreparation.
  • Medlemsrabat på blandt andet brændstof, værkstedsregninger og oplevelser.
  • Hjælp til at finde den helt rigtige bil til lige netop dine behov og din økonomi.
  • Teknisk hjælp om alt fra stenslag til dæk og rustbeskyttelse.
  • Juridisk rådgivning om alt fra uigennemskuelige værkstedsregninger til uretfærdige p-bøder.
  • Adgang til FDM Forsikring - god dækning til faste lave priser.
  • Danmarks største bilmagasin Motor, direkte i din postkasse 9 gange årligt
Bestil Kombi

Fortrydelsesret og betingelser

FDM Kombi er et løbende abonnement til 1164 kr. årligt (mindstepris 582 kr. for 6 md). Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Bindingsperiode er 6 måneder. Derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Særligt for FDM Kombi: Du er først dækket af vejhjælp 72 timer efter betaling og efter, du har oplyst din nummerplade. Pris for FDM Kombi gælder køretøj under 2500 kg. Vejer bilen 2501-3500 kg. opkræves 40 kr./md. i tillæg ved betaling. Se betingelser for FDM-medlemskaber.