Vil du tilføje vejhjælp til dit medlemskab?

Skift til vores Kombi-medlemskab med vejhjælp - så får du hurtig hjælp i både Danmark og Europa.

Du betaler kun 42 kr. mere om måneden

I alt 97 kr./md for medlemskab og vejhjælp*

Bemærk: Bilen skal være køreklar på tegningstidspunktet, og vejhjælpen dækker 3 dage efter betaling. Vi modregner selvfølgelig det, du har til gode, for den resterende del af dit medlemskab og sender dig en regning for 1 år minus dit tilgodehavende.

Skift til Kombi
Hurtig hjælp på stedet

Få hurtig hjælp på stedet

Er uheldet ude, så er vi oftest fremme indenfor en time. Tit kan problemet løses på stedet, så du kan komme hurtigt videre. F.eks kan vi give starthjælp, lappe dit punkterede dæk, trække dig fri af sneen eller fylde en sjat benzin på, hvis du er kørt tør.

frit værkstedsvalg

Frit værkstedsvalg

Du kan frit vælge, hvor vi skal bugsere bilen hen i Danmark. Så er du sikker på at få repareret bilen af personer, du har tillid til. Det kan også være det værksted, der ligger mest bekvemt for dig, når bilen skal hentes efter reparation. 

Fri vidererejse

Fri vidererejse

Kan bilen ikke køre videre og skal på værksted, dækker vi videre transport af dig og dine passagerer, så I når hele vejen til et valgfrit bestemmelsessted i Danmark. Hvis det er muligt, sker transporten med bugseringsbilen – ellers med offentlig transport eller taxa.

vejhjælp i europa

Vejhjælp i Europa

Er uheldet ude på ferien, kommer vi hurtigt frem til dig. Kan vi ikke løse skaden på stedet, sørger vi for at transportere dig, din bil og passagerer til nærmeste værksted. På den måde går du glip af færrest mulige feriedage.

Det får du også med FDM Kombi

- Batteriskift hos Quickpoint
- Fri lapning og sprinklervæske
- Førstehjælpstaske med opfyldning

Skift til Kombi

*FDM Kombi er et løbende abonnement til 1164 kr. om året (mindstepris 582 kr. for 6 md). Du har 14 dages fortrydelsesret fra bestillingsdato. Bindingsperiode er 6 måneder. Derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Særligt for FDM Kombi: Du er først dækket af vejhjælp 72 timer efter betaling (på hverdage) og efter, du har oplyst din nummerplade.

Pris for FDM Kombi gælder køretøj under 2500 kg. Vejer bilen 2501-3500 kg. opkræves 40 kr./md. i tillæg ved betaling. Se betingelser for FDM-medlemskaber.