FDM tester biler på Jyllandsringen.
Biltest

Test af biler: Få adgang til over 700 biltest

Er du på udkig efter en test af en bestemt bil? Her får du adgang til FDMs biltest af elbiler, plugin-hybrider, benzin- og dieselbiler.

På denne side finder du link til over 700 biltest, som FDM har udført de seneste år. Biltestene omfatter forskellige biltyper som SUV, stationcar, minibil og mange flere.
De er lagt i søgemoduler, så du kan finde frem til bestemte biler. Der er søgemoduler til: 

  • Benzin- og dieselbiler
  • Elbiler
  • Plugin-hybrider

Du søger ved at indtaste tekst i feltet "Søg", eller du kan vælge at scrolle mellem bilerne i søgemodulerne. Hvis du klikker på "Læs testen" ud for et bilmærke, vil testartiklen åbne i et nyt vindue. 

Hvis du læser denne artikel på mobil, kan det betale sig at vende telefonen vandret, så får du et bedre overblik over biltestene. 

Test af benzin- og dieselbiler

Herunder finder du over 500 test af benzin- og dieselbiler fra bl.a. BMW, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Skoda, Toyota og VW. 

Test af elbiler

Her finder du test af elbiler fra bl.a. Tesla, Polestar, Aiways og MG.

Test af plugin-hybrider

Du finder herunder alle FDMs test af plugin-hybrider, bl.a. fra Cupra, Peugeot, Audi, Seat og Volvo. 

Test hvor biler sammenlignes

FDM tester flere gange om året en række biler i samme klasse og sammenligner dem, så du får et overblik. Det kalder vi en gruppetest. Herunder kan du se nogle af de mest populære gruppetest af SUV'er, minibiler og elbiler. Klik på billederne for at gå til testartiklerne. 
 

Få adgang til endnu flere biltest

Som medlem af FDM har du adgang til magasinet Motor, og du kan online læse det nyeste og også ældre udgaver. Arkivet går helt tilbage til 1996, og derfor har du adgang til over 25 års biltest.