blå bil oplader med ladeløsning foran hus

Sammenlign ladeløsninger

Hos FDM tilbyder vi ladeløsninger, som passer til netop dit behov. Se, hvad vi kan tilbyde dig.
Medlemskabet ePlus
FDM Ladeløsning

Opladning af din elbil

Opladning af elbil lyder som en simpel opgave, men for mange kan det være svært at gennemskue, hvad der er den bedste løsning, når det kommer til valg af ladeboks eller ladeløsning.

Skal du have en ladeboks derhjemme? Har du brug for at kunne lade på farten? Eller søger du en samlet abonnementsløsning?

Der findes desværre ikke en "one-size-fits-all"-løsning. Det vigtigste er at finde ud af, hvilken løsning, der bedst matcher dit daglige forbrug, kørselsmønster og muligheder for opladning.

Prøv vores ladeberegner

kvinde oplader sin elbil og tjekker app

Hvordan vil du oplade?

Når du skal finde den rette ladeløsning, handler det først og fremmest om dit kørselsmønster og om, hvilke muligheder du har, når du skal oplade din bil.

mand oplader elbil via app på telefon

Medlemskabet ePlus

Løsningen er til dig, der ønsker at kunne lade, når det passer dig. Du får ekspertrådgivning fra FDM – og hele dit opladningsbehov dækket med fordelene fra et Clever One-abonnement. 

ePlus*

  • Opladning på Danmarks største ladenetværk
  • Opladning hjemme med en Clever-ladeboks (tilkøb)
  • Ekspertrådgivning om livet med elbil 

Gode fordele
Medlemskabet giver desuden adgang til
FDMs attraktive fordele og rabatter samt adgang til testvindende forsikringer og meget mere

Læs mere om ePlus

elbil i bybilledet foran clever ladestander

FDM Ladeløsning

Løsningen er til dig, der kører mindre end 25.000 km årligt og primært har behov for opladning derhjemme. Du får desuden en elaftale med FDM Strøm.

Du kan også vælge FDM Ladeløsning uden elaftale.

FDM Ladeløsning**

  • Lejeboks du selv ejer
  • Egnet til både elbil og plugin-hybrid
  • Automatisk refusion af elafgifter

Smart opladning
Med FDM Ladeløsning får du en ladeboks i høj kvalitet og med intelligent opladning, så du kan lade din bil, når strømmen er billigst.
Læs mere om FDM Ladeløsning

fdm ladeløsning på husmur

Mangler du en ekstralader?
 

Står du og mangler en ekstralader til dit fritidshus, sommerhus, til din plug-in hybrid eller som en backup-løsning kan du besøge FDM-shop og se udvalget. Du kan også finde transportable elbil-ladere samt kabelholdere og kabler.

idyllisk træsommerhus i smukke omgivelser

Hyppige spørgsmål og svar

Her får du svar på nogle af de spørgsmål, der ofte stilles omkring valg af ladeløsninger fra FDM. Mangler du stadig svar på noget konkret, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

FDM har udviklet en ladeberegner, der kan guide dig i forhold til, hvilken ladeløsning, der passer bedst til dit behov. I sidste ende er det individuelt, hvad der egner sig bedst til netop dig. Er du medlem af FDM, kan du også ringe til vores rådgivning og få vejledning.
 

Hvis du er i tvivl om, hvilken ladeløsning du skal vælge, kan du prøve FDMs ladeberegner. Ofte handler det om at blive bevidst om dit eget kørselsbehov samt hvordan du ønsker at oplade. Er det eksempelvis vigtigst for dig, at have en løsning, hvor det er nemt, eller har du behov for en løsning, hvor du selv har mulighed for at jagte den billigste pris.

Prøv ladeberegneren her.

Ja, du kan sagtens udskifte din nuværende ladeboks og få ePlus eller FDM Ladeløsning i stedet.

Ønsker du ePlus, kan du tilvælge en ladeboks, når du bestiller medlemskabet, hvorefter Clever sørger for installation og nedtagning af den gamle ladeboks uden beregning.

Ønsker du at skifte til FDM Ladeløsning, betaler du også blot for den nye installation. Den gamle boks tager vi ned uden beregning. Læs mere om at skifte til FDM Ladeløsning.

Når du køber FDM Ladeløsning, kan du vælge, om du vil have en attraktiv elaftale med FDM Strøm, til timepris oveni, udbudt af Jysk Energi. Så kan du udnytte de timer, hvor strømmen er billigst. Du kan også vælge at beholde din nuværende elaftale. Dit elforbrug vil således stadig afregnes via din nuværende elleverandør.

Har du en plugin-hybrid og ønsker en ladeløsning fra FDM skal du kigge nærmere på FDM Ladeløsning, hvor du nemt og trygt kan lade din elbil eller plugin-hybrid op derhjemme

Medlemskabet ePlus kan på nuværende tidspunkt ikke udbydes til plugin-hybrid. Det er dog stadig muligt at tegne et Clever-One abonnement til plugin-biler direkte hos Clever, hvis du foretrækker opladning på abonnement. 

Værd at vide om din bestilling

 

*ePlus er et kombineret køb af hhv. medlemsfordele fra FDM og et Clever One (eplus) opladningsabonnement leveret af Clever A/S.
Du kan kun have én elbil tilknyttet til ladedelen af abonnementet 

Læs mere om standardinstallation af Clevers ladeboks på clever.dk/installation.

Energitillæg: Beregnes som den del af gennemsnitlige månedlige indkøbspris på el (inkl. moms, ex afgifter og tariffer), som overstiger 0,89 kr./kWh x dit kWh-forbrug.

Tilbagebetaling af en del af dine strømomk. til ladeboksen: Du betaler din elleverandør. Tilbagebet. Består af dit kWh-forbrug X gens. Strømpris/kWh (dvs. spotpris, afgifter, tariffer (landsgens.) og moms, ekskl. moms på elafgift og ekskl. abonnemetsudgifter til el og netselskab) i DK kl. 23-06 den pågældende md.

Fortrydelsesret: 14 dage. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar.

 

**FDM Ladeløsning: Bestilling af FDM Ladeløsning med elaftale forudsætter et FDM-medlemskab. Har du ikke været medlem de seneste 6 måneder, kan du få et FDM Køreklar-medlemskab til 0 kr. første år, herefter 720 kr. om året. Det er et løbende abonnement, der opkræves på årsbasis. Efter 5 måneder har du 1 måneds opsigelse til udgangen af en måned. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.
 

Dit FDM-medlemskab
 

Et FDM-medlemskab giver adgang til en lang række rabatter. En stor del af disse rabatter opnås ved, at du tilknytter dit Visa/Dankort, Visakort eller Mastercard til FDM-fordele. Herefter bliver rabatterne automatisk udbetalt på dit betalingskort. Alle husstandens kort kan tilknyttes.