Få gratis klistermærkebog til børnene

Du kan få en gratis klistermærkebog om gode mobilvaner i trafikken på FDMs testcentre, køretekniske anlæg og i FDMs butik i Lyngby.

Trafiksikkerhed
Medlemsnyt

Efterårsferien kan være en god anledning til at tale trafiksikkerhed med børnene. Lige nu kan du få et gratis klistermærkehæfte med situationer fra trafikken, som du kan bruge til at tale med dine børn eller børnebørn om gode mobilvaner.

Det lille hæfte kan du få gratis på FDMs testcentre, køretekniske anlæg og i FDMs butik i Lyngby, så længe lager haves.

Forældrene har en vigtig funktion som rollemodeller, når det gælder om at give gode mobilvaner videre - også i trafikken

Du finder vores testcentre her og køreteknisk anlæg her 

Vær rollemodel for dit barn

”Forældrene har en vigtig funktion som rollemodeller, når det gælder om at give gode mobilvaner videre - også i trafikken. Vi håber bilisterne vil bruge anledningen til at drøfte mobilvaner i trafikken med deres børn.”, siger juridisk konsulent hos FDM, Dennis Lange.

Hæftet er en del af en fælles europæisk trafiksikkerhedskampagne, der skal øge trafikanternes fokus i trafikken. Kampagnen hedder #parkyourphone og fokuserer på, at vi skal tænke mere over, hvad det betyder for trafiksikkerheden, når vi bruger mobilen i trafikken.

Læs også: Parkér mobilen

Park your phone-klistermærker
Med klistermærkerne kan børnene lege små trafiksituationer, hvor det både går godt og galt.