Flere sites vil sælge brugte biler

Tidligere har især Bilbasen.dk været stedet at søge brugte biler, men der raser en krig på annoncesiden, efter at mange forhandlere har flyttet deres annoncer over til Biltorvet.dk. Nu skal du som brugtbilkøber kigge flere steder.

Der er kamp om brugtbilannoncerne på nettet. Nu skal du søge flere steder.
Bilist

Når du skal ud og søge efter brugt bil, er søgningen blevet lidt mere besværlig. Tidligere havde Bilbasen.dk stort set samtlige brugtbilsannoncer på det danske marked, men de danske bilforhandlere vil hellere have deres annoncer på deres egen portal Biltorvet.dk. Forhandlernes hjemmeside har eksisteret i mange år, men som først fra januar reelt har haft noget at byde på.

Biltorvet er blevet promoveret på håndboldgulvet under den igangværende VM-turnering i herrehåndbold, men mere vigtigt for bilkøbere er det, at der er kommet markant flere annoncer på hjemmesiden, så den nu er et reelt alternativ til de kendte sider Bilbasen, Bilzonen og Dba.

De nye portaler

Eftersom annoncerne ikke længere er samlet ét sted, bliver de nye brugtbilsportaler mere interessante. Det er hjemmesider, der har hentet og sat annoncerne fra alle de fire store brugtbilshjemmesider i system.

Her er Autouncle.dk den største og dermed også den mest interessante. De har fået konkurrence blandt andet fra 123auto.dk, der dog langtfra har lige så mange annoncer at søge imellem.

Her skal du finde din brugte bil

Herunder finder du de mest oplagte steder, at søge efter brugte biler på nettet:

Bilbasen.dk
Har hidtil været det sted, hvor flest biler har stået til salg, men de har i løbet af vinteren 2013 mistet mange annoncer fra forhandlere til Biltorvet.dk. De har gode søgefunktioner, blandt andet et google-inspireret søgefelt på forsiden. Der er ca. 44.000 annoncer.

Bilzonen.dk
Har tidligere konkurreret med Bilbasen.dk om at være det førende brugtbilmarked. Har mange forhandlerannoncer og nogle private. Du kan også søge efter leasingbiler. Der er ca. 44.000 annoncer.

Biltorvet.dk
Bilforhandlernes egen brugtbilportal har været på nettet længe, men i denne vinter er der kommet markant flere annoncer. Der er ca. 44.000 annoncer.

Dba.dk
Den blå avis har i mange år været stedet, hvor danskerne handler brugte varer - herunder også biler. De er typisk stærke på private annoncer, og især i de lavere prislejer er der mange biler i forhold til de andre sider. Der er ca. 40.000 annoncer.

Autouncle.dk
En såkaldt crawler, der finder alle brugte biler, der er til salg på det danske marked. Har også en prisvurdering, hvor en computer ud fra aktuelle brugtpriser beregner, om en bil er et godt køb. Kan nogle gange ramme forkert, men er altid interessant at undersøge. Der er ca. 75.000 bilannoncer.

123auto.dk
En ny side, hvor det er gratis at annoncere. Her er ca. 46.000 biler at vælge mellem.

Antal annoncer er indhentet den 23 januar 2013.