Opsigelse af privatleasingkontrakt

Undersøg opsigelsesbetingelserne i din privatleasingkontrakt før du skriver under. Ændringer i dit privatliv kan betyde, at du må opsige leasingkontrakten hurtigere end forventet.

Ændringer i dit privatliv kan betyde, at du må opsige leasingkontrakten hurtigere end forventet.
Bilist

Når du tegner en leasingkontrakt, er det normalt for et til tre år. De fleste regner vel med, de skal beholde bilen i hele perioden. Virkeligheden kan desværre nogen gange betyde, at det kan blive nødvendigt at skille sig af med bilen langt tidligere end forventet.

Regler for opsigelse

Privatleasingkontrakten kan være uopsigelig de første 11 måneder og kan derefter opsiges med en måneds varsel. Det vil sige, at du tidligst vil kunne komme ud af kontrakten efter i alt 12 måneder - men altså herefter med kun en måneds varsel.

Privatleasingkontrakten kan være uopsigelig de første 11 måneder, og kan derefter opsige med en måneds varsel.

Har du leaset en af de allerbilligste biler, er kontrakten faktisk kun uopsigelig i de første 6 måneder og herefter med en måneds varsel. Det kommer an på de samlede leasingomkostninger. Har du spørgsmål, kan du som FDM medlem altid kontakte os.

Kontakt FDM

Brug FDM leasingkontrakt

FDM har sammen med brancheorganisationen Finans og Leasing udarbejdet en fælles leasingkontrakt, som gør det tryggere at privatlease bilen.

Vi anbefaler, at du privatleaser bil hos en forhandler, der benytter FDM Leasingkontrakt eller en kontrakt med mindst tilsvarende sikkerhed. 

Læs mere: FDM leasingkontrakt

Få FDM til at gennemgå din leasingbil

Læs mere: Når leasingbilen skal retur