Gør din bil vinterklar med FDM

De kommende kolde måneder er ekstra hårde for din bil. Brug dit FDM medlemskab til at finde den løsning, der passer dig bedst, når bilen skal gøres klar til vinteren.

Bil klar med FDM
Medlemsnyt

Foran os venter mange kolde måneder. For en del bilejere betyder det, at bilen skal have lidt ekstra opmærksomhed, så den starter trofast hver morgen og kan klare køreturen på både vintervåde og isede veje. Uanset om du selv vil stå for vinterklargøringen eller gerne vil have hjælp til det, så kan du bruge dit medlemskab til at få både den rette hjælp og rabatter.

Se herunder eksempler på hvordan du kan bruge dit medlemskab til at få bilen i vinterhumør. Som noget nyt kan du opgradere dit medlemskab hos FDM til et nyt medlemskab med alle de services, du og din bil har behov for.

Se FDMs nye medlemskaber 

Vinterdæk på bilen

Allerede fra slutningen af oktober er det en fordel at få vinterdæk på bilen. Så har du ikke allerede fået skiftet fra sommer- til vinterhjul, er det en god ide at få det gjort nu. En test fra FDM viser, at vinterdæk er det bedste valg, både når der er sne og isglatte veje, og når vejen er vintervåd.

Du kan gøre brug af dit medlemskab, hvis du ikke selv vil skifte hjul på bilen. Du kan bestille et hjulskifte på et af FDMs testcentre eller du kan som noget nyt opgradere dit medlemskab, så både hjulskifte og -opbevaring fremover er en fast del af dit medlemskab. 

Hjulskifte med FDM

Husk også, at du kan finde nye vinterdæk med rabat. Få op til 10 pct. i rabat hos en af vores FDM fordelspartnere.

Vinterdæk med rabat

Undgå halvflade batterier

Det er ofte først, når bilen enten har svært ved at starte eller måske står helt tavs en kold morgen, at vi bliver opmærksomme på bilens batteri. Det er december, januar og februar, der er de hårdeste måneder for bilens batteri. Når frosten bider, kan batteriet miste op til 50 pct. af sin kapacitet og i værste tilfælde give helt op. 

Har du FDM vejhjælp, kan du få tjekket kapaciteten i din bils batteri som en del af dit medlemskab. Klarer bilens batteri ikke tjekket, bliver det udskiftet. Dette er også inkluderet i FDMs nye medlemskaber Premium og Premium+

FDM vejhjælp med batteriskifte 

Du kan også selv gøre bilens batteri vinterklar. Følg FDM eksperternes råd og øg batteriets kapacitet.

Få eksperternes råd her  

Få tjekket hele bilen før vinteren

Er din bil mon klar til at gå vinteren i møde? Med et vintertjek kan du få et helbredstjek af bilen inden kulden for alvor sætter ind. Du får kontrolleret bilens bremser, lygter, dæk, viskere og andre vigtige funktioner. Et årstidtjek kan især være en god idé, hvis bilen skal med på vinterferie, og du vil være sikker på, at den kan klare de ekstra strabadser med kulde og bjergkørsel.  

Bestil et årstidtjek af bilen

Gør selv bilen klar til vinteren

FDMs eksperter står også klar med gode råd til dig. I FDMs rådgivning kan du få råd og vejledning om vinterklargøring, valg af dæk og alt det andet, du kan blive i tvivl om med din bil. Rådgivningen er en fast del af dit medlemskab og du kan gøre brug af rådgivningen, så ofte du vil.

Kontakt en tekniker i FDM rådgivning

Se videoen med fem tips til vinterklargøring fra FDMs rådgivere, du selv kan klare nemt.

Find vinterudstyr i FDM netbutik

I FDMs netbutik kan du finde produkter og udstyr til din bil i den kolde tid.

Find vinterudstyr i netbutikken  

Bliv vinterklar med FDM

Kør vinteren trygt i møde med dit FDM medlemskab. Få hjælp til valg af vinterdæk, batteriskift, hjulskift og vintertjek af bilen som en fast del af dit medlemskab. Opgrader dit Komfort medlemskab til Premium eller Premium+ nu.

Vælg medlemskab her