5 nye fordele i dit medlemskab

Nu bliver det endnu nemmere for dig at passe godt på din bil. Nye fordele gør det muligt at holde bl.a. dine bremser, lygter, dæk i topform og bekæmpe rusten.

FDMs medlemmer får nu adgang til fem nye ydelser, uden det koster ekstra
Fotograf:
Medlemsnyt

En velholdt bil er også en sikker bil at køre i. Derfor tilbyder FDM dig nu at kontrollere og tjekke de mest centrale dele af din bil. Vi har udvidet dine medlemsfordele, så du kan blive godt kørende.  

Som medlem får du nu adgang til fem nye ydelser, uden det koster ekstra:  

FDM skal være en hjælp i hverdagen både til de helt praktiske bilrelaterede ting, men også hvis der opstår større udfordringer med bilen

Fordelene gælder alle husstandens biler.  

Brug medlemsfordele

Forskellige medlemspakker 

Fordelene er en del af vores nye medlemsmodel, som er bygget op omkring tre niveauer: 

  • FDM Køreklar – svarer til det nuværende medlemskab dog med mange flere ydelser
  • FDM Kombi – medlemskab inkl. vejhjælp og batteriskifte
  • FDM Komplet – den største pakke som også indeholder syn, dækskifte, køreteknik og årstidstjek

Som eksisterende medlem får du adgang til de nye fordele i FDM køreklar og på et senere tidspunkt vil dit nuværende medlemskab også skifte navn. Vi vil selvfølgelig orientere dig, når det sker ligesom vi vil holde dig løbende opdateret med de nye fordele, som du løbende får adgang til som medlem. 

Brug fordelene og spar penge  

”Trafiksikkerhed er vigtig for os. Derfor får vores medlemmer nu også kontrol af bremser, dæk, lygter, batteri og rust på de biler som en del af deres medlemskab. Og det gælder selvfølgelig alle de biler er i husstanden. Vi tilbyder også stenslagsreparation, da udsynet er en vigtig del af at være trafiksikker, og da en hurtig reparation kan spare bilejeren for mange penge”, siger Charlotte Wandorf, direktør, Forretning og Produkter. 

Med de nye ydelser vil du som medlem kunne undgå unødige udgifter til din bil. Erfaringerne fra FDMs rustkontrol viser fx, at én ud af tre biler kan vente med supplerende rustbeskyttelse.  

Kontrol er god rustbeskyttelse

 Rådgivning, viden og rabatter 

Udover de nye ydelser har du som FDM-medlem fortsat adgang til: 

  • Teknisk og juridisk rådgivning
  • Særlige medlemsfordele – bl.a. forsikring og rabat på brændstof
  • Medlemsmagasinet Motor samt særlige nyhedsbreve

Se hvordan FDM har hjulpet andre medlemmer

Som medlem kan få råd og vejledning, hvis du har spørgsmål til bilen eller har brug for juridisk rådgivning eller assistance. Desuden bliver du løbende holdt opdateret med den seneste viden om biler og livet med bilen i Motor, på fdm.dk samt i vores nyhedsbreve. 

”FDM skal være en hjælp i hverdagen både til de helt praktiske bilrelaterede ting, men også hvis der opstår større udfordringer med bilen, hvor der er behov for teknisk eller juridisk assistance. Derudover arbejder vi hele tiden på at få endnu flere fordele til vores medlemmer”, siger Charlotte Wandorf.   

Fakta om dine fem fordele

Stenslagsreparation:
Får du et stenslag i ruden, kan det ved mindre uheld som regel repareres, uden at du behøver en ny rude

Bremse- og dækkontrol:
Få kontrolleret din bils bremseevne i vores bremseprøvestand. Vi foretager også en visuel kontrol af både dæk og bremser for slid.

Lygte- og batterikontrol:
Få tjekket om dine lygter er korrekt justeret og målt bilens batterikapacitet

Rustkontrol:
Er du i tvivl om din bil trænger til en rustbeskyttelse? Så kan du starte med en rustkontrol.

Reparationskontrol:
Har din bil været på værksted eller til service hos en af vores udvalgte fordelspartnere, kan du inden for en måned få tjekket om alt er i orden af en uvildig FDM-ekspert.