Lad os gøre det nemmere at være bilist

FDM medlemskab

Det skal være nemt, sjovt og trygt at have bil.

Vi har derfor sammensat tre medlemskaber med produkter og services, som kan hjælpe dig sikkert på vej, give en større fleksibilitet i hverdagen og mere luft i biløkonomien.

Det skal kunne betale sig at være medlem.

Se medlemskaber

Find det medlemskab, der passer til dig

Vi mennesker er forskellige og det samme er vores behov.

Så hvad enten du vil hjælpes sikkert på vej, være trygt kørende eller have det ekstra nemt hele året, kan vi hjælpe dig.

Læs mere om vores medlemskaber herunder og se, hvilket ét der passer til dig.

 

FDM Køreklar

FDM Køreklar

Hjælper dig sikkert på vej

FDM Køreklar er til dig, der ønsker at komme nemt og sikkert på vej.

Få svar på alle dine spørgsmål til bilen hos vores ekspertrådgivning - eller i vores bilmagasin Motor, som du modtager ni gange om året.

Vi kontrollerer og tjekker de vigtigste dele på din bil, så du bliver sikkert kørende. Har din bil været på værksted, kontrollerer vi, at arbejdet er udført ordentligt.

Oveni i dette, får du adgang til et væld af rabataftaler, som hurtigt kan tjene medlemskabet ind.

(Ydelserne i FDM Køreklar er med i alle FDM-medlemskaber.)

Pris: 60 kr./md.

FDM Komb

FDM Kombi

Holder dig kørende

FDM Kombi er til dig, der ønsker at være fleksibel i alle situationer.

Ud over alle fordelene i Køreklar, får du vejhjælp  - både i Danmark og Europa. Så kan du hurtigt  komme videre, hvis uheldet er ude. 

Vil du undgå, at din bil går i stå og får brug for starthjælp? Vi tjekker dit bilbatteri -  og klarer det ikke testen, får du et nyt kvit og frit.

Derudover får du en uundværlig førstehjælpstaske samt fri påfyldning af sprinklervæske. Så er din bil klar til turen - både den lange og korte.

 

Pris: 95 kr./md.

FDM Komplet

FDM Komplet

Gør livet med bil nemt hele året

FDM Komplet er til dig, der vil have det ekstra nemt året rundt.

Få alle fordelene fra Køreklar og Kombi og mere til.

Slip for besværet med at skifte- og opbevare dine dæk. Vi gør det for dig både forår og efterår.

Vi giver også din bil et årstidstjek to gange om året, så du er sikret en køreklar bil året rundt. Og skal din bil til syn, klarer vi også det.

Har du brug for at blive en endnu bedre bilist, kan du også få ét køreteknisk kursus om året. Det skal være sjovt  og trygt at være bilist.

 

Pris: 175 kr./md.

Alle FDM-medlemskaber er løbende abonnementer, der opkræves på årsbasis. Bindingsperiode er 6 måneder og derefter har du 1 mds. opsigelse til udgangen af en måned. Din fortrydelsesret er på 14 dage fra bestillingsdato. Medlemskabet træder i kraft ved betaling.

Et FDM-medlemskab giver adgang til en lang række rabatter. En stor del af disse rabatter opnås ved, at du tilknytter dit Visa/Dankort, Visakort eller Mastercard til FDM-fordele. Herefter bliver rabatterne automatisk udbetalt på dit betalingskort. Alle husstandens kort kan tilknyttes. 

Særligt for FDM Kombi og FDM Komplet: Du er først dækket af vejhjælp 72 timer efter betaling og efter, du har oplyst din nummerplade. Prisen gælder køretøjer under 3500 kg.  

Se betingelser for FDM-medlemskaber