FDM slutseddel – nu også til el- og hybridbiler

Her på FDMs hjemmeside finder du slutsedler, som du kan til bruge, når du skal købe eller sælge bil. Nu kan de også benyttes til el- og hybridbiler

FDM slutseddel – nu også til el- og hybridbiler
Medlemsnyt

Det er vigtigt med en udførlig slutseddel, når du handler bil privat eller hos en forhandler. Slutsedlen er det dokument, som køber og sælger udfylder og underskriver i forbindelse med en bilhandel. 

Du kan downloade en række slutsedler på fdm.dk, som du kan benytte, når du køber eller sælger bil, motorcykel eller campingvogn.

Vi har nu opdateret slutsedlerne, så de også er optimale at benytte, når du køber eller sælger en elbil eller en hybridbil.

Det gælder slutsedlerne:

  • Bil – hvis du handler bil privat
  • Bil – hvis du handler hos forhandler (tillæg til forhandlerens slutseddel)

Du finder slutsedlerne her

Du kan vælge at udfylde slutsedlen elektronisk, før du udskriver den. Hvis du foretrækker at udfylde den i hånden, kan du blot udskrive din slutseddel og derefter udfylde den.

Læs mere: Få alt skrevet ind i slutsedlen

Få FDM til at læse din slutseddel igennem

Husk, at FDM kan rådgive dig ved køb og salg af bil og gennemgå din slutseddel i forbindelse med købet. Når du først har skrevet under på slutsedlen, kan du ikke fortryde bilkøbet. Medmindre du har taget forbehold for FDMs godkendelse. 

Som medlem af FDM har du fri adgang til vores juridiske og tekniske eksperter. Når du sender din slutseddel til os, læser vi den igennem og sikrer dig, at din slutseddel er lovlig, og du ikke bliver stillet dårligt med handlen. 

I 2018 frarådede vi handlen ud fra 65 procent af de slutsedler, som vi gennemgik, medmindre slutsedlen blev ændret på en række væsentlige punkter.

Hvis du ikke er medlem, kan du oprette et medlemskab samtidig med, at du indsender din slutseddel. 

Indsend slutseddel