Få en nummerpladeforsikring til 0 kroner

Som FDM-medlem kan du nu få en nummerpladeforsikring kvit og frit.
FDM Forsikring betaler, hvis dine nummerplader en dag bliver stjålet.

Hvert år bliver ca. 6.000 nummerplader stjålet i Danmark
Medlemsnyt

Hvert år bliver ca. 6.000 nummerplader stjålet i Danmark. Det er 17 om dagen. For de fleste bilejere kan det ikke betale sig at melde det til forsikringsselskabet, fordi selvrisikoen på deres kaskoforsikring er højere end prisen for et nyt sæt plader.

Heldigvis kan du nu som medlem få en nummerpladeforsikring kvit og frit gennem FDM – helt uden selvrisiko – så du ikke selv skal betale for nye plader.

Haps, hvor er mine nummerplader?

Hvis tyven har været forbi, og du skal ud at købe nye nummerplader, koster de cirka 1.200 kroner plus et gebyr på 200 kroner. Er pladerne personlige, er prisen helt op til 9.400 kroner.

Det er FDM Forsikring, som i samarbejde med Tryg står for dækningen. Men du kan stadig få forsikringen, der alene dækker nummerpladerne, selvom du har din bilforsikring i et andet selskab. 

Endnu en medlemsfordel

Hos FDM arbejder vi hele tiden for at give dig som medlem de allerbedste fordele, så dit liv med bil eller motorcykel er så let og problemfrit som muligt. Her passer den nye nummerpladeforsikring godt ind i rækken.

Klik her, hvis du vil bestille forsikringen nu. Det er let, og du behøver ikke engang indtaste din nummerplade, bare du har dit FDM-medlemsnummer.

Bestil her

Nummerpladetyven er svær at stoppe

Selvom de fleste bilister har fastgjort deres plader, helt som man skal, viser politiets tal, at det er svært at stoppe tyven. Derfor er er det en god ide med en nummerpladeforsikring

Udover at dække nye nummerplader, dækker forsikringen også montering – på alle familiens biler, motorcykler og cykelholdere. Den dækker kun for køretøjer, som bliver brugt til privatkørsel og har en maksimal totalvægt på 3.500 kg.

Ønsker du at se prisen på FDMs bilforsikring, kan du gøre det her. Vores forsikring er kåret til Bedst i test af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge. Det gælder både for almindelige brændstof-biler og elbiler