Dueltest: Ford Puma mod Peugeot 2008

Ford Puma og Peugeot 2008 rammer lige ned i et af de mest hotte bilsegmenter. Det omfatter de små SUV’ere, der er smarte biler med god brugsværdi og lækker teknik. Vi har set på fordele og ulemper ved de to biler, og vi peger på det bedste køb.

Dueltest Ford Puma mod Peugeot 2008
Nyt om biler

Den nye Ford Puma og den nye Peugeot 2008 er guf for dem, der er på udkig efter en familiebil til ca. 250.000 kroner, og som godt må have lidt mere af alt det, der gør bilen flot, praktisk og lækker i hverdagen.

De tilhører begge det hastigt voksende B-SUV segment, og det er populært sagt minibiler, der er pustet op, så de fylder mere i både højde, bredde og længde.

Ford Puma er således bygget over en Ford Fiesta, og Peugeot 2008 har taget udgangspunkt i den ligeledes nye Peugeot 208, der netop er kåret som årets bil i Europa.

Lyt til FDMs podcast om Ford Puma og Peugeot 2008

VIDEO: Se mere om bilerne her:

 

Høje og praktiske biler

I begge tilfælde er der tale om høje, praktiske biler, der i særdeleshed lokker med gode ind- og udstigningsforhold og en kørestilling, der giver et godt overblik over trafikken. Men der er også mange andre smarte finesser ved bilerne.

Vi har testet bilerne i en duel i Motor, og her nedenfor kan du læse en test af de to biler, der er baseret på artiklen fra Motor, hvor de to biler sammenlignes.

Læs test af Ford Puma

Læs test af Peugeot 2008

Få hjælp til bilkøbet:
Kontakt FDM rådgivning