FDM som arbejdsplads

FDM er en organisation med mange faggrupper. Vi vægter den daglige trivsel og den enkelte medarbejders udvikling højt.

FDM er en organisation med mange faggrupper. Vi vægter den daglige trivsel og den enkelte medarbejders udvikling højt.
Viden

I FDM er vi mange forskellige faggrupper. Vi er fordelt på test og bilsyn, køreteknik, rejsebureau og foreningsaktiviteter, som spænder fra medlemsbladet Motor over juridisk og teknisk rådgivning, politisk interessevaretagelse til medlemsfordele og kundeservice. Og så har vi selvfølgelig alle de enheder, som understøtter vores forretningsområder, som økonomi, marketing, HR mv.

Det betyder, at vi har et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, der spænder over jurister, mekanikere, journalister og IT-specialister for bare at nævne nogle få. Vi ser vores forskellighed, som en styrke. Udover den faglige mangfoldighed tilstræber vi også at afspejle befolkningen i medarbejdersammensætningen.

Fælles for os alle er, at vi er passionerede omkring mobilitet. Vi er ildsjæle, der vil gøre en forskel og hjælpe vores medlemmer. Vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer.

Vores kerneydelse er rådgivning. Vi lægger stor vægt på videndeling. Vi deler viden internt og udadtil med vores medlemmer og samarbejdspartnere både lokalt og internationalt.

I FDM har vi fokus på fleksibilitet og trivsel, og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Tonen er uformel og afslappet – og vi har bla. kvartalsvise trivselsmålinger, jævnlige udviklingssamtaler og et ambitiøst onboardingprogram for at få nye medarbejdere godt på vej.  Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver.

FDM er på en spændende udviklingsrejse på alle niveauer lige fra grøn omstilling til implementering af nye IT-systemer og du kan som FDM medarbejder få mulighed for at påvirke den - både i det store og det små.

Vil du med på rejsen og have indflydelse på den - så tjek vores ledige stillinger ud her:

Læs mere: Se ledige stillinger

FDM som arbejdsplads

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i FDM og hvad vi egentlig er for en størrelse, så se vores kundeservicemedarbejder, Andrea, fortælle mere om vores mangfoldige og dynamiske arbejdsplads her:

 

Jurist hos FDM

”Vores formål i alle sager, det er at finde en løsning. Vi konfliktoptrapper ikke, (…) vi arbejder hen imod at finde en løsning for folk, og det er jo hammer spændende.”

Se vores dygtige jurist, Sasa, fortælle om hvorfor han elsker at arbejde hos FDM:

 

Product Owner hos FDM

”Jeg har det sjovt, når jeg går på arbejde”

Brydningstid, mangfoldighed og grøn omstilling er nogle af de spændende overskrifter, der præger Product Owner, Kaspers hverdag. Hør mere her:

 

Rejsespecialist hos FDM travel

”Jeg kan godt lide, at der er mange forskellige aspekter i mit arbejde – det er både at have kontakt med kunderne, men det er også den administrative del bagefter, hvor man kan få lov til at sidde og fordybe sig .”

Hør Christina fortælle om sit arbejde som rejsespecialist i FDM travel:

 

Se mere: FDM travel

Følg FDM på LinkedIn