FDM som arbejdsplads

FDM er en organisation med mange faggrupper. Vi vægter den daglige trivsel og den enkelte medarbejders udvikling højt.

FDM er en organisation med mange faggrupper. Vi vægter den daglige trivsel og den enkelte medarbejders udvikling højt.
Fotograf:

Foto

FDM
Viden

I FDM er vi mange forskellige faggrupper. Vi er fordelt på test og bilsyn, køreteknik, rejsebureau og foreningsaktiviteter, som spænder fra medlemsbladet Motor til juridisk og teknisk rådgivning, politisk interessevaretagelse samt medlemsfordele, butik og kundeservice. Vi driver endvidere vejhjælp og forsikring samt en enkelt campingplads.

Høj trivsel

Vores trivsel er høj, og vi går op i, at alle medarbejdere udvikler sig fagligt i det omfang, der er mulighed og behov for. For at understøtte dette tager MedarbejderUdviklingsSamtalen udgangspunkt i jobrelevante kompetencer samt FDMs og afdelingens mål.

Vores trivsel er høj, og vi går op i, at alle medarbejdere udvikler sig fagligt

Fokus på videndeling

Vi værner om vores værdier, har fokus på videndeling og prioriterer intern kommunikation højt. Derfor afholder vi hver måned et morgenmøde i FDM-Huset, hvor vi på tværs af afdelingerne informerer om strategi, nye produkter, kampagner og øvrige større tiltag.

Læs mere: Se ledige stillinger

Mød nogle af vores medarbejdere:

Internationalt samarbejde

 

 

FDM er i netværk med bilklubber over hele verden. Det bringer Søren tæt på de helt nye trends og udviklingen inden for bilteknologi. 

 

Hjælper bilejerne

 

Centerleder i FDM test og bilsyn, Søren, er glad for at kunne hjælpe kunderne til at føle sig trygge, når han bruger sin viden og erfaring til at finde fejl i forbindelse med test og syn af biler.

Se mere: FDM bilsyn

Kunderne i centrum

 

Hos FDM travel gør medarbejderne alt for at imødese kundens ønsker og behov. Hør hvordan hverdagen former sig for Pernille Mikkelsen, der er ansat i FDM travel i Odense.

 

Juridisk og teknisk faglighed

 

FDMs jurister og advokater sørger for at rådgive medlemmerne i spørgsmål om alt fra leasing til bilkøb og hvis en sag ender i retten, kan FDM føre sagen for medlemmet. Lennart Fogh er en af FDMs advokater. Hør om hans hverdag

 

Den nyeste rejseteknologi

 

System- og projektchef Hans Krag Morild rejser verden rundt for at tilbyde FDM travels kunder de bedste produkter. Kontakten til eksempelvis eksterne systemleverandører og udenlandske hotelkæder optimeres, så kundernes oplevelse bliver den bedst mulige.

Se mere: FDM travel

Følg FDM på LinkedIn