FDM som arbejdsplads

FDM er en organisation med mange faggrupper. Vi vægter den daglige trivsel og den enkelte medarbejders udvikling højt.

FDM er en organisation med mange faggrupper. Vi vægter den daglige trivsel og den enkelte medarbejders udvikling højt.
Fotograf:
Viden

I FDM er vi mange forskellige faggrupper. Vi er fordelt på test og bilsyn, køreteknik, rejsebureau og foreningsaktiviteter, som spænder fra medlemsbladet Motor over juridisk og teknisk rådgivning, politisk interessevaretagelse til medlemsfordele og kundeservice.

Det betyder, at vi har et stærkt og meget forskelligartet fagligt miljø, der spænder over jurister, mekanikere, journalister og IT-specialister for bare at nævne nogle få. Vi ser vores forskellighed, som en styrke. Udover den faglige mangfoldighed tilstræber vi også at afspejle befolkningen i medarbejdersammensætningen.

Fælles for os alle er, at vi er passionerede omkring mobilitet. Vi er ildsjæle, der vil gøre en forskel og hjælpe vores medlemmer. Vi er drevet af hele tiden at blive bedre og brænder for at yde det bedste for vores medlemmer.

Vores kerneydelse er rådgivning. Vi lægger stor vægt på videndeling. Vi deler viden internt og udadtil med vores medlemmer og samarbejdspartnere både lokalt og internationalt.

I FDM har vi fokus på fleksibilitet og trivsel og der er mulighed for både at tilgodese arbejds- og familieliv. Tonen er uformel og afslappet – og vi har bla. kvartalsvise trivselsmålinger, jævnlige udviklingssamtaler og et ambitiøst onboardingprogram for at få nye medarbejdere godt på vej.  Der er en stor grad af frihed under ansvar i forhold til udførelse af opgaver.

FDM er på en spændende udviklingsrejse på alle niveauer lige fra grøn omstilling til implementering af nye IT-systemer og du kan som FDM medarbejder få mulighed for at påvirke den - både i det store og det små.

Vil du med på rejsen og have indflydelse på den - så tjek vores ledige stillinger ud her:

Læs mere: Se ledige stillinger

FDM som arbejdsplads

 

Jurist hos FDM

 

Product owner hos FDM

 

Rejsespecialist hos FDM travel

 

Se mere: FDM travel

Følg FDM på LinkedIn