Sociale aktiviteter i FDM

Her kan du blive klogere på, hvilke sociale aktiviteter vi har for vores medarbejdere, og bl.a. læse mere om vores personaleforening.

​​FDM-medarbejdere i lounge

I FDM har vi flere forskellige sociale aktiviteter, fordi vi tror på, at de er med til at gøre FDM til en endnu bedre arbejdsplads. Gennem deltagelse i de sociale aktiviteter lærer vi både vores tætte kollegaer bedre at kende, og vi får snakket med kollagerne fra andre afdelinger. 
De sociale aktiviteter i FDM omfatter alt fra interne turneringer og delikatessesmagninge, udflugter, fester, fejringer til bevægelse og banko.

 

Medarbejdere ved frokostbord

FDM Team

FDM Team er vores personaleforening, som arrangerer mange sjove sociale aktiviteter i løbet af året bl.a. delikatessesmagninger, sommerfest, fredagsbar, udflugter, årlig banko samt turneringer i f.eks. managerspil, wordfeud og bordtennis.  

Medarbejdere på gåtur i skov

Fællesskaber gennem bevægelse

Bevægelse er godt for den enkelte, og det er sjovt at gøre i fællesskab. Derfor arrangerer vi hvert år sociale aktiviteter med fokus på bevægelse, hvor vi f.eks. deltager i DHL og de nationale bevægelseskampagner ’Tæl Skridt’ og ’Vi cykler til arbejde’. Som medlem af FDM Team kan man desuden benytte motionsrum, bordfodbold og bordtennis på hovedkontoret i Lyngby.    

Fire personer giver hinanden high five

Vi husker fejringerne

I FDM arbejder vi målrettet og passioneret med vores opgaver, men vi husker også at have det sjovt og fejre vores succeser undervejs. Derfor fejrer vi f.eks. produktlanceringer, vi afholder afdelingsarrangementer og vi samles alle til et årligt kick-off, som både har fagligt og socialt indhold.