Christian, medarbejder i FDM

Mit navn er Christian, jeg er 25 år og arbejder som jurist i FDM. Jeg startede min karriere i FDM som studerende i det juridiske callcenter, og nu er jeg færdiguddannet og ansat som jurist i Juridisk rådgivning. Det er unikt, at jeg i løbet af min arbejdsdag får lov til at kombinere min interesse for biler med min juridiske faglighed, og det tror jeg er svært at finde andre steder end FDM.
Skillestreg

Hos FDM arbejder jeg med

... juridisk rådgivning inden for flere områder, f.eks. færdselsret, købelov og køberet, værkstedssager mv. Mit kerneområde er den juridiske rådgivning til vores medlemmer, og det er vigtigt for mig, at medlemmerne oplever at få god, konkret og givende rådgivning. Vi skal give den bedste juridiske sparring og samtidig være løsningsorienterede, og det er altid det, som vi arbejder for.

Min hverdag hos FDM byder på

... spændende udfordringer og en bred vifte af arbejdsområder. Jeg kan mærke, at min rådgivning gør en forskel, og det er altid dejligt at mærke, at medlemmerne bliver glade og tilfredse.

Det er ikke altid positive nyheder, som jeg skal viderebringe, men blot det at dykke ned i sagen og belyse de forskellige juridiske aspekter, gør en stor forskel for vores medlemmer. Jeg føler derfor, at jeg gør en forskel, når jeg møder på arbejde, uanset hvordan dagen kommer til at se ud.

Mit arbejde hos FDM er spændende, fordi

... det altid er forskellige sager, jeg dykker ned i, og ikke to sager er ens. Jeg møder altid nye aspekter, og jeg kender aldrig afslutningen på dagen.

Det er derfor aldrig monotont at møde på arbejde. Der kan f.eks. være lovændringer, som medfører nye muligheder eller udfordringer på de juridiske områder, som vi berører. Vi er derfor nødt til at holde os opdaterede og have fingeren på pulsen. Det gør vi ved at opsøge viden og diskutere vores betragtninger i teamet, ligesom vi bliver undervist i og læser om de områder, som vi beskæftiger os med.

Det er sjovt at gå på arbejde, fordi

... jeg har fantastiske kollegaer, der er plads til alle, og vi har et godt sammenhold.

Vi sidder sammen med teknikere, og tonen er derfor præget af vores forskelligheder. Det er unikt for FDM, at jurister og teknikere sidder lige ved siden af hinanden, og det fungerer godt, fordi vi har brug for hinandens viden, færdigheder og kompetencer for at kunne løse sagerne bedst og mest effektivt for vores medlemmer.

FDM er en god arbejdsplads for mig, fordi

... den er fleksibel. Det passer ind i mine behov, og det er altid muligt at lave en aftale med min leder.

Jeg skal nå mine arbejdsopgaver i løbet af dagen, men der er også mulighed for at arbejde hjemmefra og tilpasse dagen, hvis jeg har en aftale. Fleksibilitet og forståelsen fra min afdelingschef gør en rigtig stor forskel for min arbejdsglæde.

Derudover er min arbejdsplads god, da den giver personlig udvikling og en større samfundsforståelse. Vores medlemmer er fra alle lag af samfundet, og deres udfordringer kan være meget forskellige. Fagligt udvikler jeg mig også både på kort og langt sigt.