Muhammad, medarbejder i FDM
Mit navn er Muhammad, jeg er 42 år og uddannet bachelor i London i Digital Arts with multimedia Computing. Jeg arbejder som frontend-udvikler i FDM, og jeg har tidligere arbejdet som webmaster i London og som frontend-udvikler hos Boliga og Berlingske Medier.

Skillestreg

Hos FDM arbejder jeg med

… FDM.dk og alle de VUE apps, som vores medlemmer bruger. Jeg hjælper med at udvikle vores app ud fra de behov, vores medlemmer har, og ud fra de behov mine kollegaer i FDM huset har. Derfor er jeg også i kontakt med mange, og jeg har f.eks. været med til at lave FDM’s strømberegner.

Vi er fire frontend-udviklere i min afdeling, og vi har hver vores opgaver, men vi er gode til at hjælpe hinanden med opgaverne mellem os. Vi har også dagligt møde med vores offshore team i Pakistan, hvor vi snakker om, hvad vi har lavet, og hvad vi skal lave.

Min hverdag hos FDM byder på

… udfordringer. Jeg synes det er fedt, at jeg lærer noget nyt hele tiden. Inden jeg startede i FDM, havde jeg f.eks. ikke erfaring med VUE, men det har jeg fået nu, fordi vi arbejder med det i min afdeling. Det betyder meget for mig at prøve noget nyt og udfordre mig selv. Udover det, så har jeg masser af god sparring med mine kollager. Vi hjælper hinanden hele tiden, og det er nu meget rart, at man ikke sidder helt alene med det.

Min hverdag byder også på, at jeg lærer nogle spændende nye ting inden for webudvikling. Jeg synes personligt, at det bliver lidt kedeligt, hvis man er alt for god til sit job – så er det bare den samme rutine, man kører.

Mit arbejde hos FDM er spændende, fordi

… vi tænker meget på, hvad der er det nye derude, som vi kan bruge i vores web apps. Det gør, at vi altid har noget nyt at lære. Vi er ikke sådan en afdeling, som står stille. Vi lytter hele tiden til, hvad der foregår inden for webudviklingsverden

Der er altid gang i den, kan man sige. Da jeg blev ansat, var det ikke kun mig, der blev ansat, men der var 15 andre i hele huset, som også havde første arbejdsdag samtidig med mig. FDM er et sted med masser af energi, og tingene står ikke stille. Jeg synes vores gode sociale samvær er vigtigt.

Det er sjovt at gå på arbejde, fordi

… vi er meget gode til at samarbejde. Vi kan lave sjov og ballade og spille bordtennis. Når vi hygger os sammen, er det med til at gøre det sjovt at møde på arbejde.

FDM er en god arbejdsplads for mig, fordi

… vi har det godt socialt, og det, synes jeg personligt, er meget vigtigt. Vi har holdt forskellige arrangementer, hvor vi spiller computerspil – det, syntes jeg, giver et godt sammenhold blandt kollegaerne. Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at mine arbejdsopgaver er spændende, og at jeg udvikler mig.